Search
Close this search box.

V Radljah vabijo na sprejem reprezentanta Žana Karničnika

Občini Radlje ob Dravi skupaj z NK Radlje, Javnim zavodom ŠKTM Radlje ob Dravi ter družino Žana Karničnika pripravljajo slavnostni sprejem za Žana.

V Radljah ob Dravi pripravljajo sprejem za 29. letnega Žana Karničnika, slovenskega profesionalnega nogometaša, ki igra na položaju branilca. Od leta 2022 je član bolgarskega Ludogorca Razgrad, ki ga je leta 2023 posodil v Celje, od leta 2021 pa slovenske reprezentance. Pred tem je igral za Radlje ob Dravi, Maribor in Muro.

Pridružite se jim v petek, 12. julija 2024, ob 16.00 uri na parkirišču pred bowling centrom Bajta in pozdravite tudi vi odličnega nogometaša, Korošca, ki je nase opozoril na Euro 2024.

Za odlično vzdušje bosta skrbela Rudi Breznik in DJ Ukac, ki bosta s svojima glasbenima nastopoma zagotovo poskrbela za pravo zabavo.

Dogodek bo tudi odlična priložnost za vse oboževalce, da se fotografirate z nogometnim junakom in pridobite njegov avtogram.

Ne zamudite tega posebnega dogodka, kjer boste skupaj z Občino Radlje slavili športnega junaka in se zabavali ob odlični glasbi in prijetni družbi.

Vabljeni vsi ljubitelji nogometa in podporniki Žana Karničnika, da se jim pridružite v petek, 12. julija 2024, od 16:00 do 20:00. Veselijo se vašega obiska!

Naj še omenimo, da se je Žan Karničnik  po Euro 2024 ekspresno hitro vrnil nazaj na treninge Celja. Saj bo slovenski prvak že v tem tednu odigral prvo evropsko tekmo. Poznavalci nogometa pa se sprašujejo, koliko časa bo Žan Karničnik po odličnih predstavah na evropskem prvenstvu še član štajerskega kluba. Zanj vlada veliko zanimanje, športni direktor Celja Genadij Golubin je razkril precejšnje zanimanje klubov iz Nemčije, a v vrsti stojijo tudi številni drugi, poroča portal Planet nogomet.

Občini Radlje ob Dravi skupaj z NK Radlje, Javnim zavodom ŠKTM Radlje ob Dravi ter družino Žana Karničnika pripravljajo slavnostni sprejem za Žana.