Search
Close this search box.

Uspeh koroških nogometašev: Fužinar Ravne SIJ Systems si priigral vstopnico za Prvo slovensko mladinsko ligo

V nedeljo, 19. maja 224, sta se odvili dve tekmi. Potekal je mednarodni turnir Berl Cup ter finalna tekma druge mladinske lige.

V nedeljo je v Malečniku potekal mednarodni turnir Berl Cup, kjer je mlajša selekcija U9 in U11 odlično odigrala tekmo in zasedla drugo mesto.

Medtem, ko so starejši dečki selekcije U19 v popoldanskem delu finalne tekme druge mladinske lige na Ptuju proti Dravi lovili vstopnico za Prvo slovensko mladinsko ligo.

V napeti tekmi proti NK Drava Ptuj so Fužinarjevi fantje zmagali z rezultatom 1:2. Za mladince sta zadela Damjan Vukolić in Ikenna Divine Igwe, kar je ekipi zagotovilo pomembno zmago in napredovanje.

Fantje so se na Ravne vrnili s kar tremi pokali. Mlajši iz mednarodnega turnirja Berl Cup, starejši pa iz finalne tekme druge mladinske lige.

Iz NK Fužinar Ravne SIJ System so na fante izjemno ponosni: Selekcija U19 je od začetka sezone veljala za našo “paradno” selekcijo. Ekipo smo poleti sestavili, okrepili, pod vodstvom takratnega trenerja Davorja Previšiča, ki pa je moral nato žal po pol sezone zaradi osebnih razlogov predati vodenje ekipe naprej. Ekipo je prevzel Toni Tomažič in jo pozimi dobro pripravil na spomladanski del sezone. V klubu smo se dve tekmi pred koncem sezone odločili za še eno spremembo trenerja, ki se nam je nato obrestovala. Nič nismo prepuščali naključju, vedeli smo, da smo odvisni sami od sebe. Na Ptuj smo se odpravili motivirani, željni zmage, in najpomembneje – pripravljeni, na čelu z trenerjem Bukovcem. Fantje so tekmo oddelali z odliko. Na koncu smo sezono okronali z naslovom prvaka in po 40 letih, se bo na Ravnah znova igrala 1.SMNL. Na fante smo vsi v klubu maksimalno ponosni, vsem staršem pa zahvalni za neverjetno podporo skozi sezono.”

Čestitamo fantom, trenerjem in staršem za izjemen uspeh in podporo! To je bil nepozaben dan za nogometni klub.

Vir: NK Fužinar Ravne SIJ Systems

Fotogalerija

V nedeljo, 19. maja 224, sta se odvili dve tekmi. Potekal je mednarodni turnir Berl Cup ter finalna tekma druge mladinske lige.