Search
Close this search box.

FOTO: Slovenj Gradec že drugič gostil Akvatlon

V Slovenj Gradcu so že drugo leto gostili Akvatlon. Tokrat je bila najboljša Eliana Maria Hlastan, osnovnošolka druge osnovne šole.

Mestna občina Slovenj Gradec je že drugič gostila Akvatlon, področno tekmovanje v plavanju in teku za osnovne in srednje šole Koroške, Podravske in Pomurske regije. Dogodek je pritegnil več kot 80 tekmovalk in tekmovalcev, ki so se pomerili v bazenskem kompleksu Aqualatio in na stadionu pri Drugi osnovni šoli Slovenj Gradec.

Tekmovanje je potekalo v odličnem vzdušju, kjer so mladi športniki pokazali svoje spretnosti in vzdržljivost tako v vodi kot na suhem. Med vsemi udeleženci je izstopala Eliana Maria Hlastan, osnovnošolka Druge osnovne šole Slovenj Gradec, ki je v kategoriji starejših dosegla absolutno prvo mesto. Čestitke Eliani za izjemen dosežek.

Akvatlon v Slovenj Gradcu je ponovno dokazal, da je to tekmovanje odlična priložnost za mlade športnike, da pokažejo svoje talente in se pomerijo s svojimi vrstniki iz širše regije.

Tekmovanje je še enkrat potrdilo pomembnost športnih prireditev za mlade in njihov razvoj ter povezovanje med regijami.

Čestitke vsem tekmovalcem za njihov trud in dosežke ter zahvala organizatorjem in prostovoljcem, ki so pripomogli k uspešni izvedbi tega nepozabnega dogodka. Se vidimo prihodnje leto.

Vir: MO Slovenj Gradec

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
toni
toni
1 mesec nazaj

ZELO MOTEČE REKLAME IMATE, DRAGI LASTNIKI PORTALA!!

Dogodki

V Slovenj Gradcu so že drugo leto gostili Akvatlon. Tokrat je bila najboljša Eliana Maria Hlastan, osnovnošolka druge osnovne šole.