Search
Close this search box.

FOTO in VIDEO: Ob Janjini zmagi solze sreče sokrajanov ob navijanju v Slovenj Gradcu

Danes, 10. avgusta 2024, so zmago naše Korošice Janje Garnbret spremljali tudi domači navijači na velikem zaslonu v Slovenj Gradcu.

Danes, 10. avgusta 2024, je dan, ki si ga bodo Korošice in Korošci še dolgo zapomnili. Domačinka Janja Garnbret je namreč ponovno dokazala, da je nepremagljiva v športnem plezanju, in obranila olimpijsko zlato. Kljub poškodbi prsta je v finalu dosegla skupni seštevek 168,5 točke od možnih 200, kar ji je prineslo zasluženo zmago.

V Slovenj Gradcu so njeno plezanje z zadržanim dihom spremljali številni navijači, ki so se zbrali na mestnem trgu. Zmaga ni nikogar pustila ravnodušnega na koncu so tekle solze sreče in veselja. Med navijači je bila tudi podžupanja Martina Šisernik, ki je bila vidno ganjena.

Janja Garnbret je pri svojih 25 letih še enkrat več dokazala, da jo ne ustavi niti bolečina. Njena neomajna želja po uspehu, skupaj s trdim delom in odločnostjo, jo postavljata v sam vrh športnega plezanja.

Slovenj Gradec je danes dihal z njo, Koroška pa slavi svojo zlato olimpijko, ki ostaja nepremagljiva.

Fotogalerija

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
1 mesec nazaj

Janja iskrene čestitke..

Dogodki

Več iz istega kraja

Danes, 10. avgusta 2024, so zmago naše Korošice Janje Garnbret spremljali tudi domači navijači na velikem zaslonu v Slovenj Gradcu.