Search
Close this search box.

1. SML: Fužinar presenetil favorizirano Olimpijo in vknjižil prvo točko

Mladinci Fužinarja so se minulo soboto v drugem krogu 1. SML odlično zoperstavili favorizirani Olimpiji in si priigrali prvo točko med elitno konkurenco.

Za mladinci Nogometnega kluba Fužinar je še druga tekma v prvoligaški konkurenci. V 1. krogu slovenske mladinske lige so se na Ravnah  dobro kosali z Gorico, a so jim morali na koncu priznati premoč (2:3). Tudi drugi krog so odigrali na domačih tleh, na Koroškem je v soboto gostovala favorizirana Olimpija.

Korošce je prišlo podpret več sto navijačev (foto: FB NK Fužinar SIJ Ravne Systems)

Ravenčani so Ljubljančanom, ki so se v minuli sezoni borili tudi za naslov prvaka, povzročali nemalo preglavic in vknjižili prvo točko med elitno konkurenco. Ob bučni podpori domače publike – zbralo se je več 100 gledalcev – so ostajali v koraku z gosti in si prvi priigrali vodstvo. V 79. minuti je za 1:0 zadel Gal Naveršnik. Veselje domačih sicer ni trajalo dolgo, le pet minut kasneje za izenačenje in končni izid poskrbel Damjan Pauković (1:1).

Ravenčani so tekmo začeli v postavi Reberšak Ježovnik, Rožič, Mrkonjić, Naveršnik, Lesjak, Sequeira, Tamše-Marinič, Krevh, Vukolić, Leniči, Turinek, s klopi so v igro prišli Planšak, Sulejmanović in Podojsteršek.

Na prvo gostovanje se mladi nogometaši Fužinarja podajajo že v sredo, ko se bodo v 3. krogu 1. SML v Velenju pomerili z Rudarjem. Obračun je na sporedu ob 17.30.

Vir: NZS, NK Fužinar

Naroči se
Obvestilo o
guest

9 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Solza
Solza
26 dni nazaj

Proti Olimpiji zato igrali dobro, ker je Olimpija igrala zelo slabo, katastrofa od trenerja Fuzinarjev. Ob igrišču stal kot bi bil na pogrebu, brez vsake energije in znanja. Dobro se pa je znal repenčit, nad sodnico, cepetat kot majhen otrok, in brcat plastenke. Kot petletni otrok, ki ni dobil sladoleda. Naslednje tekme bodo katastrofa. Takoj zamenjat trenerja, če ne bo mladinska selekcija tam, kjer so člani. Nič od nič strokovnosti trenerja,če je sploh trener??

Joško
Joško
Reply to  Solza
26 dni nazaj

Se strinjam, saj to ni trener, je bil za stike z javnostjo, nikoli dober nogometaš, tudi intelektualno zelo šibek.

Izi
Izi
Reply to  Joško
26 dni nazaj

Fužinar dobil denar za vstop v 1 ligo, dobil otroka za trenerja, brez licence, brez izkušenj, ki plačuje, da je lahko trener!!
Sramota

Joško
Joško
Reply to  Izi
26 dni nazaj

Bomo videli, kako bodo naslednje tekme, po videnem sodeč, če se le malo spoznaš na nogomet, bo velika katastrofa.. Škoda igralcev in lanskega truda. A se mora res vse uničit, kar je dobrega. Prosim, da objavljate tudi rezultate naslednjih tekem!! Prosim zamenjajte trenerja!!

Joško
Joško
Reply to  Joško
26 dni nazaj

Mogoče se mora menjat kar vodstvo kluba, saj vodstvo se prepozna, kakšne trenerje nastavi!!

Izi
Izi
Reply to  Joško
26 dni nazaj

Pravkar bil na tekmi proti Rudarju, odšel pri rezultatu 7 prti 1 za Rudar, Že jutri zamenjat trenerja, ker to ni trener, še za pobiralca žog ni dober. Takoj mu prepovedat vstop na igrišče Fužinarja.. Prošnja in zahteva!!!
GROZA

Velenjčan
Velenjčan
Reply to  Izi
26 dni nazaj

Mater, smo vas rasturali. Glede trenerja, se pa strinjam.

Smiljan
Smiljan
Reply to  Velenjčan
26 dni nazaj

Proti Rudarju razpad igre, sistema, kot bi gledal fante z vaškega igrišča, seveda mislim Fužinar, LJUDJE V FUŽINARJU ZRESNITE SE, KAJ je bilo to danes proti Rudarju?? Ubogi igralci, mogoče ne vidite, kakšen delitant je ta trener. Saj to je 1 liga, vi pa nastavljate trenerja brez licence, brez znanja in pa brez karakterja. Bože mili, kaj delate!!

Velenjčan
Velenjčan
Reply to  Smiljan
25 dni nazaj

Sinoči smo pa vas namahali!!

Dogodki

Mladinci Fužinarja so se minulo soboto v drugem krogu 1. SML odlično zoperstavili favorizirani Olimpiji in si priigrali prvo točko med elitno konkurenco.