Search
Close this search box.

Hiša Ančka

Teden restavracij tudi na Koroškem

Konec tedna se začenja jesenski Teden restavracij, v katerem bo sodelovalo 107 restavracij. Tokratni poudarek je na izvirnosti, tednu restavracij pa se znova pridružuje kmetijsko ministrstvo, in sicer prek sheme izbrana kakovost Slovenije. Ta po besedah akterjev pomembno prispeva k dvigovanju kakovosti in spodbujanju uporabe lokalnih živil.

Preberi »

Številne novosti v Hiši Ančka: Pizza napoletana, jedi pripravljene na odprtem ognju in “šporhertu”, nov nabor kosil in vin

V Hiši Ančka, Boutique Hotel v Slovenj Gradcu, kjer pri pripravi testa za pizze že dolgo ne uporabljajo kvasa, ampak 25 let stare droži (kislo testo), so razširili nabor kosil in ponudbo vin. Velika novost je priprava jedi na odprtem ognju. Njihove pizze z drožmi pa so nadgradili v brezkompromisne napoletane, za katere uporabljajo najboljše sestavine in “živo” moko, mleto iz delno kaljenih žitnih zrn.

Preberi »

Dogodki