Search
Close this search box.

ZKŠTM Ravne s turističnim paketom Gmajt’než finalisti v akciji Slovenia’s Hidden Gems 2024

Odlična novica prihaja iz Raven na Koroškem. V okviru ZKŠTM Ravne pa sporočajo, da jim ta nagrada prinaša veliko zagona in motivacije za delo v prihodnje.

V okviru ZKŠTM Ravne so se prijavili na razpis radia RTV SI in njihov turistični produkt “Gmajt’než” je bil izbran med finaliste letošnje akcije Slovenia’s Hidden Gems 2024 kot eden izmed najboljših produktov.

Priznanje so prevzeli včeraj, v sredo, 2. oktobra 2024, v Murski Soboti. Saša Jelen, ki je vodja turizma na ZKŠTM nam je ob prevzemu nagrade povedala: “Za našo ekipo v oddelku za turizem je to čudovita vzpodbuda, da še naprej ustvarjamo nepozabna doživetja za vse vas. Čestitke ekipi in hvala vsem, ki nas podpirate!”

Nagrajeni “Gmajt’než” pa bo navdušil vse, ki želite svoje najdražje peljati na oddih v naravo. Idilična okolica koroških hribov, gora, gozdov in s soncem obsijanimi hribovskimi vasmi vam bo pričarala trenutke sproščenosti in domačnosti. Čaka vas pristna in neokrnjena narava. Bližina mest, a hkrati odmaknjenost od pretiranega tempa in stresa. Produkt vključuje 2-dnevni oddih v Mežiški dolini. Prvi dan vas bodo popeljali na ogled forma vive in mesta Ravne, ter v velnes ter na bazen, drugi dan pa boste preživeli v Koprivni (Črna na Koroškem). Več podrobnejših informacij o doživetju pa najdete TUKAJ.

Čestitkam se pridružujemo tudi iz našega uredništva.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Odlična novica prihaja iz Raven na Koroškem. V okviru ZKŠTM Ravne pa sporočajo, da jim ta nagrada prinaša veliko zagona in motivacije za delo v prihodnje.