Search
Close this search box.

Zdravstvena oskrba v Dravogradu bogatejša za dve družinski zdravnici

V Dravogradu bosta za paciente poskrbeli dve novi družinski zdravnici.

“Pa je prišel ta dan na katerega sem izredno ponosen! Ponosen zato, ker mi je – nam je, moji ekipi je uspelo nekaj, kar je danes v slovenskem prostoru žal redkost. Ponosen predvsem tudi zato, ker so mnogi trdili, da to pa ne bo šlo, še več, nekateri so si celo želeli, da nam ne bi uspelo. Pa nam navkljub vsemu je. Ker ne obupam(o) tako zlahka,je zapisal župan Občine Dravograd, Anton Preksavec.

Podpisana je bila koncesijska pogodba z novima družinskima zdravnicamaZalo Mravljak, dr. med., spec. druž. med., in Marušo Lesjak Triplat, dr. med., spec. druž. med., ki bosta že ta teden začeli z delom v javni zdravstveni mreži. Njuna ambulanta se nahaja v povsem obnovljenih prostorih nekdanje trgovine Oskrba na Trgu 4. julija, poleg banke.

Ambulanta je sodobno opremljena in vključuje več ordinacij, sobo za posege, izolacijski prostor ter več sanitarij, vključno z dostopnimi wc-ji za invalide. Vpis pacientov bo potekal v novih prostorih ambulante v tem tednu, v ordinacijskem času. Točen začetek vpisa bo javljen naknadno, saj je ta odvisen od namestitve programske opreme za aplikacijo E-zdravje, ki naj bi bila končana v začetku tega tedna.

Občane, zlasti tiste brez izbranega osebnega zdravnika, vabimo, da čim prej izkoristijo to priložnost.

“Zdravnici in njuna ekipa sta v naši skupnosti prisrčno dobrodošli. Verjamemo, da se bosta hitro vključili v našo sredino in ugotovili, zakaj vedno ponosno poudarjamo: S❤️za Dravograd,” jima je župan izrekel dobrodošlico. Ob tem pa je še poudaril: “Zahvala gre tudi Zvonetu Burji za vso podporo v Ljubljani.

Obenem pa sporočajo tudi, da bodo z novim letom predali svojemu namenu tudi prostore za fizioterapijo, kar se je zgodilo prvič v zgodovini Občine Dravograd.

Vir: FB Tone Preksavec

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V Dravogradu bosta za paciente poskrbeli dve novi družinski zdravnici.