Search
Close this search box.

Za vroč sobotni večer na Prevaljah bo poskrbela Lidija Bačić

Med 2. in 8. septembrom 2024 bodo Prevalje znova v znamenju Jesenskih srečanj.

Jesenska srečanja, tradicionalno dogajanje za vse generacije, ki ga vsakoletno pripravijo na Prevaljah, se po lanskoletnem premoru znova vračajo, še boljša in še bolj pestra.

Tokratna, že 37. Jesenska srečanja, bodo skozi cel teden poskrbela za druženje, glasbo in zabavo, saj bodo tokrat postregla s še daljšim in obsežnejšim programom. Skupaj bo organizatorjem še enkrat znova uspelo pripraviti teden, poln dogajanja in nepozabnih trenutkov, ker si Prevalje in Koroška zaslužijo le najboljše.

Danes, 7. septembra 2024, je dogajanje na Jesenskih srečanjih že v polnem teku, saj že od 8. ure zjutraj pred Kelt Pubom poteka Keltov Pizza Cup 2024, v katerem se bodo pomerili ljubiteljski picopeki.

Ob 11. uri je v telovadnici OŠ Prevalje potekal prikaz borilnih veščin, ob 11. uri pa so se Prevaljčani zbrali na Uršlji gori.

Nogometaši bodo prišli na svoj račun ob 17. uri, ko se bosta na stadionu pomerili ekipi NK Korotan Prevalje in Šmartno 1928.  V večernih urah, natančneje ob 18. uri, bo v Plezalnem centru Prevalje potekal Astronomski večer s predavanjem, ob 20. uri pa boste skupaj opazovali nočno nebo.

Glavni dogodek današnje sobote pa nas čaka ob 20. uri, ko se bo v šotoru pri Športnem parku Ugasle peči začelo večerno dogajanje. Za nepozaben zaključek letošnjih jesenskih srečanj bodo poskrbeli Sezuti Mački, Luka Basi in Lidija Bačić.

Vse prireditve Jesenskih srečanj bodo potekale tradicionalno brez vstopnine, celoten program 37. Jesenskih srečanj na Prevaljah pa si lahko ogledate TUKAJ.

Vabljeni, da se pestremu dogajanju na Prevaljah pridružite v čim večjem številu in si ustvarite nepozabne spomine.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Med 2. in 8. septembrom 2024 bodo Prevalje znova v znamenju Jesenskih srečanj.