Search
Close this search box.

Z malo sreče se lahko razvajate z dobrotami ItalianLab-a še pred uradnim odprtjem

ItalianLab bistro kmalu odpira svoja vrata, še pred tem pa so za vas pripravili čudovito nagradno igro.

ItalianLab bistro, nadgradnja priljubljenega PizzaLab-a že kmalu odpira svoja vrata, vi pa se lahko v nagradni igri potegujete za degustacijo njihovih okusnih jedi še preden bistro tudi uradno odprejo.

Čeprav že vsi nestrpno pričakujemo odprtje prvega italijanskega bistroja na Koroškem, nam v ItalianLab-u točne lokacije še niso razkrili, vse kar vemo je to, da bo bistro nekje v Slovenj Gradcu. Ker se nenehno pojavljajo nova ugibanja, kje bi se bistro lahko nahajal, so se v ekipi ItalianLab -a odločili, da najbolj vztrajne tudi nagradijo z okusno degustacijo.

Kako sodelujete v nagradni igri? Imate dve možnosti:

1. Odpravite se na raziskovanje Slovenj Gradca in na oknu lokacije ItalianLab bistroja skenirajte QR kodo;

ALI

2. Sledite povezavi, ki jo najdete TUKAJ in lokacijo uganite.

Deset naključno izbranih srečnežev bodo povabili na ekskluzivno degustacijo ItalianLab menija in to še preden bo bistro odprl svoja vrata za javnost!

Izžrebali bodo pet srečnežev, ki bodo skenirali QR kodo in pet tistih, ki bodo preko spleta izpolnili obrazec in pravilno uganili lokacijo bistroja. Seveda bodo lahko ti srečneži s seboj pripeljali še eno osebo, tako da bo njihova izkušnja še toliko lepša – kot poudarjajo v ItalialLab-u, je odlična hrana še boljša v dobri družbi.

Datum dogodka degustacije bo ekipa ItalianLab-a sporočila naknadno, je pa predviden za drugi del avgusta, ko bo večina že nazaj iz zasluženih dopustov.

Opozorilo: Za sodelovanje moraš biti starejši/a od 18. let.

Ekipa ItalianLab bistroja že komaj čaka, da vsem predstavi svoj koncept in vas razvaja s svojo odlično kulinariko. Zdaj pa hitro na lov za znakom ItalianLab v Slovenj Gradcu.

ItalianLab bistro kmalu odpira svoja vrata, še pred tem pa so za vas pripravili čudovito nagradno igro.