Search
Close this search box.

Vstopite v svet plesa s Plesno šolo Devžej

Z vpisi je pričela Plesna šola Devžej, ki ponuja širok spekter plesnih zvrsti in pestro paleto tečajev za različne starostne kategorije. V svet plesa vabijo vse - najmlajše, osnovnošolce, mladino in odrasle, ki si želijo uživati v gibanju ob glasbi.

Če želite svoje življenje obogatiti z novim hobijem, se sprostiti po napornem dnevu ali izpolniti dolgoletno željo po učenju plesa, je Plesni šola Devžej prava izbira za vas. Ponujajo širok spekter plesnih zvrsti in pestro paleto tečajev za različne starostne kategorije. Veliko pozornosti posvečajo delu z otroki in mladino, dodobra pa je zaživela tudi plesna rekreacija z odraslimi.

Ponujajo vse od plesnih ur za najmlajše in osnovnošolce pa do tečajev za odrasle, tudi za mladoporočence. Ne glede na vašo starost in izkušnje, poskrbijo, da se na plesnem parketu počutite udobno in samozavestno. Garant za dobro delo je doma vzgojen plesni kader, ki je opraviti tudi šolanje za naziv Plesni učitelj, organizirano na Plesni Zvezi Slovenije skupaj s fakulteto za šport v Ljubljani.

Vpisi že potekajo! Vpis in informacije na 041 649 816.

CICI plesna šola (4-5 let)

Program je prilagojen starosti otrok. Poudarek je na razvoju motoričnih sposobnosti in razvijanju ritma skozi plesne igrice na njim zanimiv način. Plešejo 1-krat tedensko po 45 min.

Solo Salsa

Vedno več žensk prihaja na solo obliko rekreacije in se jim pridruži pri učenju koreografij solo SALSE 1-krat tedensko po 60 min.

Ples za osnovnošolce

Osnovnošolci, ki so razdeljeni na starostne skupine po triadah, osvojijo osnove standardnih in latinskoameriških plesov, jazza, HIP-HOPA, RnR-a in modernih plesov. Naučijo jih koreografij za šolski plesni festival, kjer lahko zastopajo svojo šolo na področnem tekmovanju in kasneje tudi na državnem nivoju. Družijo se 1-krat tedensko po 60 min.

Individualne ure

Vam delo v skupini ne odgovarja? Morda nimate časa obiskovati tečaja dva meseca ali pa se želite naučiti samo izbran ples? Dogovorite se za individualno uro, kjer bodo za vas pripravili plesne figure na glasbo po vaši želji ali sestavili izbran ples po vašem gibu. Na individualni uri so lahko največ trije pari, traja 45 min.

Družabni plesi za odrasle

Naučite se plesov, ki bodo zagotovo pripomogli k dobremu počutju na zabavi. Iz stopnje v stopnjo raste zahtevnost in število plesov.

Ne glede na vaše želje, izkušnje in starost, bodo v Plesni šoli Devžej poskrbeli, da boste s prijaznimi plesnimi inštruktorji v prijetnem okolju našli navdih in motivacijo za razvijanje svoje plesne strasti.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Z vpisi je pričela Plesna šola Devžej, ki ponuja širok spekter plesnih zvrsti in pestro paleto tečajev za različne starostne kategorije. V svet plesa vabijo vse - najmlajše, osnovnošolce, mladino in odrasle, ki si želijo uživati v gibanju ob glasbi.