Search
Close this search box.

VIDEO: Eva Boto z novo čustveno skladbo podira rekorde

Eva Boto je za svojo čudovito, čustveno pesem dobila navdih na koncertu Adele.

Eva Boto je v svet poslala svojo novo skladbo, ki je zelo čustvena in nosi naslov Kdo pozna. Besedilo zanjo je napisala Eva sama, pomagal pa ji je David Amaro.

Pesem ima na Youtube kanalu že skoraj 42 tisoč ogledov in govori o ljubezni ter varnosti. Aranžma za violino je napisal Matija Krečič.

Eva je ob izidu pesmi povedala, da je dobila navdih zanjo na letošnjem koncertu Adele, ki jo je ganil do solz. Kot je dejala: “Zame to ni bil samo koncert, pač pa terapija za dušo, za katero nisem vedela niti, da jo potrebujem. Bili so občutki, za katere nisem vedela, da obstajajo, saj je Adele moja inspiracija že od najstništva. Takoj po koncertu sem dobila navdih in najprej ustvarila melodijo pesmi, nato pa sem poklicala svojega prijatelja, Davida Amara, ki mi je pomagal napisati besedilo. Moram priznati, da je bilo ustvarjanje zelo čustveno in intenzivno. Zanimivo je to, da sem za album imela že pripravljene druge pesmi, ampak sem se na koncu odločila, da ga zaključim ravno z Kdo pozna.

Eva Boto je svojo pesem Kdo pozna, že predstavila na svojih koncertih, izšla pa je 8. 10. 2024 ob 8.10 uri in to ravno na dan, ko njena mama Mira praznuje rojstni dan. Lepšega darila za svojo mamo ne bi mogla izbrati.

Eva prihaja tudi na Koroško in sicer v četrtek, 17. 10. 2024, v večnamensko dvorano Kotlje, kjer bo ob 20.00 uri v okviru Koroškega glasbenega abonmaja navdušila s svojim čudovitim glasom in v živo predstavila svojo najnovejšo pesem.

Vabljeni, do takrat pa lahko pesem poslušate na Youtube kanalu.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Eva Boto je za svojo čudovito, čustveno pesem dobila navdih na koncertu Adele.