Search
Close this search box.

Večerja in kino na Rimskem vrelcu: Pizze, poletne pijače in film pod zvezdami

Rimski vrelec vas vabi da preživite petkov večer malce drugače, romantično na staromoden način.

Kdaj ste na Ravnah lahko nazadnje rekli, da peljete drago na večerjo in v kino? Vabljeni, da izkoristite edinstveno priložnost in v petek, 12. julija 2024, od 17:00 ure dalje, doživite popoln večer v idiličnem okolju Rimskega vrelca.

Najprej se boste lahko razvajali z izvrstnimi pizzami v izvedbi JJHAUS.si, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne brbončice. Ne zamudite priložnosti, da poskusite njihove specialitete, ki so pripravljene z ljubeznijo in skrbno izbranimi sestavinami.

Rimski vrelec bo poskrbel za osvežilne poletne pijače, ki bodo odlično dopolnile vašo kulinarično izkušnjo.

Za piko na i pa bo filmska predstava na prostem. Pod zvezdami bodo predvajali izbran film, ki bo ustvaril pravo romantično vzdušje za nepozaben večer z vašo drago.

V poletnem kinu na Rimskem vrelcu vam predstavljajo 𝗺𝗮𝗻𝗷 𝘇𝗻𝗮𝗻𝗲 𝘀𝗹𝗼𝘃𝗲𝗻𝘀𝗸𝗲 𝗳𝗶𝗹𝗺𝗲,

Tokrat vam bodo predvajali film 𝗡𝗲 𝗯𝗼𝗺 𝘃𝗲č 𝗹𝘂𝘇𝗲𝗿𝗸𝗮.

“29-𝘭𝘦𝘵𝘯𝘢 Š𝘱𝘦𝘭𝘢 𝘫𝘦 𝘥𝘪𝘱𝘭𝘰𝘮𝘪𝘳𝘢𝘭𝘢 𝘫𝘦 𝘪𝘻 𝘶𝘮𝘦𝘵𝘯𝘰𝘴𝘵𝘯𝘦 𝘻𝘨𝘰𝘥𝘰𝘷𝘪𝘯𝘦, 𝘬𝘢𝘳 𝘱𝘰𝘮𝘦𝘯𝘪, 𝘥𝘢 š𝘦 𝘯𝘪𝘬𝘰𝘭𝘪 𝘯𝘪 𝘪𝘮𝘦𝘭𝘢 𝘳𝘦𝘥𝘯𝘦 𝘴𝘭𝘶ž𝘣𝘦. 𝘡𝘢 𝘳𝘢𝘻𝘭𝘪𝘬𝘰 𝘰𝘥 𝘯𝘫𝘦𝘯𝘪𝘩 𝘯𝘢𝘫𝘣𝘰𝘭𝘫š𝘪𝘩 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘢𝘵𝘦𝘭𝘫𝘪𝘤, 𝘬𝘪 𝘴𝘵𝘢 𝘴𝘦 𝘱𝘳𝘦𝘥 𝘭𝘦𝘵𝘪 𝘰𝘥𝘴𝘦𝘭𝘪𝘭𝘪 𝘪𝘻 𝘚𝘭𝘰𝘷𝘦𝘯𝘪𝘫𝘦 𝘪𝘯 𝘴𝘦 𝘯𝘦 𝘯𝘢𝘮𝘦𝘳𝘢𝘷𝘢𝘵𝘢 𝘷𝘳𝘯𝘪𝘵𝘪, Š𝘱𝘦𝘭𝘢 𝘵𝘳𝘮𝘢𝘴𝘵𝘰 𝘷𝘻𝘵𝘳𝘢𝘫𝘢, 𝘥𝘢 𝘣𝘰 𝘰𝘴𝘵𝘢𝘭𝘢 𝘷 𝘓𝘫𝘶𝘣𝘭𝘫𝘢𝘯𝘪. 𝘒𝘰 𝘥𝘦𝘭𝘰 𝘷 𝘵𝘶𝘫𝘪𝘯𝘪 𝘥𝘰𝘣𝘪 𝘵𝘶𝘥𝘪 𝘯𝘫𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘭𝘨𝘰𝘭𝘦𝘵𝘯𝘪 𝘧𝘢𝘯𝘵, Š𝘱𝘦𝘭𝘢 𝘰𝘴𝘵𝘢𝘯𝘦 𝘣𝘳𝘦𝘻 𝘴𝘵𝘢𝘯𝘰𝘷𝘢𝘯𝘫𝘢, 𝘴𝘭𝘶ž𝘣𝘦 𝘪𝘯 𝘥𝘳𝘶ž𝘣𝘦. 𝘗𝘳𝘦𝘴𝘦𝘭𝘪 𝘴𝘦 𝘬 𝘴𝘵𝘢𝘳š𝘦𝘮 𝘪𝘯 𝘣𝘢𝘣𝘪𝘤𝘪, 𝘬𝘪 𝘻𝘥𝘢𝘫 ž𝘪𝘷𝘪 𝘷 Š𝘱𝘦𝘭𝘪𝘯𝘪 𝘰𝘵𝘳𝘰š𝘬𝘪 𝘴𝘰𝘣𝘪.”

Ne bom več luzerka je 𝗳𝗶𝗹𝗺 𝗼 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝗶, ki ji nikakor ne uspe odrasti in za katero Slovenija nima prostora. Je tudi film o deziluziji in o generacijskem prepadu med »𝗽𝗿𝗲𝗶𝘇𝗼𝗯𝗿𝗮ž𝗲𝗻𝗶𝗺𝗶« 𝗺𝗶𝗹𝗲𝗻𝗶𝗷𝗰𝗶, ki jih 𝗻𝗶𝗵č𝗲 𝗻𝗲 𝗽𝗼𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗷𝗲, ter njihovimi starši, ki so imeli za svoje otroke visoka pričakovanja, zdaj pa le nemočno opazujejo, kako jim življenje ne steče, kot bi moralo.

Pridite in doživite večer, ki združuje okusno hrano, osvežilne pijače in čarobno filmsko izkušnjo na Rimskem vrelcu. Veselijo se vašega obiska in uživajte v čudovitem poletnem večeru.

Vir: Ravne.si

Rimski vrelec vas vabi da preživite petkov večer malce drugače, romantično na staromoden način.