Search
Close this search box.

V novi sezoni MasterChefa bo Koroško zastopala Martina Pušnik

Martina Pušnik, 21-letna študentka, prihaja iz Spodnjega Razborja.

Že kmalu bomo lahko na televizijskih ekranih spremljali novo sezono MasterChef Slovenija, tokrat že jubilejno, deseto.

Koroško bo v novi sezoni zastopala Martina Pušnik, 21-letna študentka iz Spodnjega Razborja. Kuharske izkušnje si nabira že vse življenje, prva jed, ki jo je skuhala, je bila ”restana rpica”, oziroma pražen krompir. Prijazno, nasmejano, energično dekle je najmlajši otrok v svoji družini, a kot sama pravi, ni nič kaj razvajena. V oddajo jo je prijavil brat, ker ve, kako rada kuha in verjame, ji bo sodelovanje v oddaji služilo kot odskočna deska v prihodnosti.

Martina ni kar tako, v svojih kuharskih kreacijah vedno uporablja domišljijo, predanost in strast, kar se kaže tudi na krožnikih, ki jih pripravi. Na čisto vsakega od svojih pripravljenih krožnikov je ponosna, saj lahko na ta način pokaže, kdo je. Najraje pripravlja sicer sladice, saj kot pravi sama, jih ima poleg azijske kuhinje najraje in pri njej ”ni dneva brez sladke hrane”. Dosegla pa je tudi zavidljivo, 2. mesto na mednarodnem tekmovanju v pripravi koktajlov na Bledu.

S svojim kuhanjem bi v oddaji rada naredila vtis na Luko, saj ve, kako všeč mu je domača, pristna hrana in verjame, da ga bo s tem lahko zagotovo navdušila. Pa tudi kritika z njegove strani bi ji pomenila veliko, saj verjame, da se lahko na tak način naučiš še največ.

Zase si želi, da bi ji sodelovanje v oddaji MasterChef Slovenija pomagalo pri tem, da bi tudi kasneje, po končanem študiju, lahko nadaljevala v gostinskih vodah. Že od nekdaj namreč sanja o tem, da bi imela svojo kavarno in s tem začela svojo lastno kulinarično zgodbo.

Mi želimo Martini vse dobro in čim več uspeha v oddaji, ter stiskamo pesti, da jo bomo lahko spremljali na malih ekranih vse do finala.

Vir: POP TV

Dogodki

Martina Pušnik, 21-letna študentka, prihaja iz Spodnjega Razborja.