Search
Close this search box.

V Mislinji se bodo s Pozdravom jeseni poslovili od poletja

Turistično društvo Mislinja vabi na tradicionalno prireditev ''Pozdrav jeseni'' na kmetijo Foltan, kjer bodo pripravili razstavo jesenskih pridelkov, obeta pa se tudi pester spremljevalni program.

Vroče poletje se je poslovilo in se prevesilo v prijetno, s soncem obsijano jesen, ki s seboj prinaša kopico prireditev in opravil. V nedeljo, 22. septembra 2024, vas Turistično društvo Mislinja vabi na prireditev ”Pozdrav jeseni”, na kmetijo Foltan v Mislinji, s pričetkom ob 13. uri.

Na prireditvi bodo pripravili razstavo jesenskih pridelkov posameznikov in okoliških kmetij, ki se bodo zbirali na kmetiji od 8:00 ure naprej. Prav tako bo možen ogled razstave izdelkov otroškega vrtca , ki vsako leto popestri razstavni prostor na kmetiji.

K sodelovanju na prireditvi je TD Mislinja povabilo tudi ostala društva ter ostale ponudnike, da bodo skupaj pripravili okusne jedi, s katerimi se bodo predstavili, vsem obiskovalcem pa napolnili želodčke. Z vsemi jedmi bodo skupaj pripravili pravo pašo za oči in brbončice na temo letošnjega leta – gobe. Vse dobrote, s katerimi se bodo predstavili, bodo ponudili obiskovalcem, ki jih bodo lahko degustirali in uživali v jedeh, pripravljenih z ljubeznijo.

Člani TD Mislinja bodo pripravili »mislinjski pisker« za okrepčilo in poskrbeli za zabavno popoldne ob igrah in kulturnem programu. Vstop je seveda prost.

Hkrati vse obiskovalce vljudno prosijo, da s seboj prinesete svoj krožnik in pribor za malico, saj boste tako ravnali okolju prijazno in posledično bo manj odpadkov. Narava vam bo hvaležna.

Vabljeni, da se Pozdravu jeseni pridružite v čim večjem številu, kjer boste skupaj pozdravili očarljivo jesen v vseh njenih čudovitih, pisanih barvah, ter pričarali prijetno vzdušje meddruštvenega sodelovanja.

Vir: TD Mislinja

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Turistično društvo Mislinja vabi na tradicionalno prireditev ''Pozdrav jeseni'' na kmetijo Foltan, kjer bodo pripravili razstavo jesenskih pridelkov, obeta pa se tudi pester spremljevalni program.