Search
Close this search box.

Urarstvo Zlatarstvo Planinšec: 30 let tradicije, mojstrstva in elegance

Urarstvo Zlatarstvo Planinšec je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1994, ki se ukvarja s prodajo in popravilom ur ter zlatega in srebrnega nakita.

Podjetje Urarstvo Zlatarstvo Planinšec je leta 1994 ustanovil Stanislav Planinšec, pred dobrim desetletjem ob upokojitvi pa je vodenje podjetja prevzela hči Petra Planinšec. Letos družinsko podjetje praznuje častitljiv jubilej – 30 let delovanja.

V njihovi poslovalnici v slovenjegraški Katici je ponudba nakita zelo pestra, izbirate lahko med nakitom iz rumenega ali belega zlata – od prstanov, uhanov, zapestnic, verižic in obeskov. Izbirate lahko med različnimi dizajni, ne glede na to ali ste ljubitelj preprostih, minimalističnih ali pa bolj vpadljivih kosov.

Velika je tudi izbira atraktivnega srebrnega nakita in trendovskega nakita iz jekla znamke Brosway. Le-to je v zadnjih letih vedno bolj priljubljeno in cenovno ugodno. Jeklo ne vsebuje alergenih snovi in je primerno tudi za tiste, katerim določene primesi v nakitu ne odgovarjajo. V ponudbi imajo tako ženski kot moški jekleni nakit.

Po naročilu izdelujejo poročne prstane v belem, rumenem in rdečem zlatu, v njihovi  poročni kolekciji je več kot 100 parov vzorcev na vpogled in z veseljem vam svetujejo pri odločitvi za popolni par.

Področje urarstva obsega prodajo kot tudi popravilo ur, ustanovitelj podjetja – urarski mojster še danes pomaga pri servisnem delu. Prodaja ur se z leti spreminja, digitalni razvoj narekuje različne trende in tako je tudi s ponudbo. Še vedno je največ baterijskih ur, nekaj tudi avtomatike, ter zdaj že nekaj let tudi pametnih digitalnih ur. Ponudba ur obsega moške in ženske znamke Festina, Seiko, Jaques Lemans, Casio, Fossil in druge. Velika je izbira otroških analognih in digitalnih ur. Poleg prodaje zagotavljajo servis ur, menjavo baterij in pasov ter ostalih rezervnih delov. Za vse izdelke jamčijo garancijo.

V okviru servisne dejavnosti velik poudarek dajejo tudi popravilu in vzdrževanju nakita. Poškodovani nakit popravijo, izpadle kamne nadomestijo z novimi enake kvalitete in pri tem garantirajo kakovost še naprej. Ob nakupu ure ali nakita vam lahko izdelek tudi brezplačno gravirajo z različnimi pisavami in drugimi simboli. Tako personalizirani izdelki dobijo še večjo vrednost in pomen.

Prav tako odkupujejo vse vrste starega nakita po dnevno določenih borznih cenah, gotovino izplačajo takoj, možna je tudi menjava vrednosti starega za nov izdelek ali pa nakup naložbenega zlata. Glede na to, da cene plemenitih kovin na svetovnem trgu letno rastejo, je v finančnem smislu nakup kakršnega koli kosa nakita neke vrste naložba, saj ga z leto lahko unovčite za denar.

Glede na to, da je urarstvo in zlatarstvo v Slovenj Gradcu razširjena panoga, zelo aktivno spremljajo trende in ponujajo izdelke, ki so atraktivni, cenovno ugodni, predvsem pa dostopni široki populaciji. Obiščite jih in se prepričajte o njihovi ponudbi, prijazni postrežbi in strokovnem svetovanju. Njihovo ponudbo in novosti lahko spremljate tudi preko sodobnih kanalov komunikacije – Facebook in Instagram.

Danes, 20. avgusta 2024, praznujejo 30 let delovanja, zato bodo do konca meseca avgusta in septembra nudili posebne akcije s popusti ter promocijskimi darili:

  • ob nakupu zlatega kosa nakita boste prejeli darilo – srebrne uhane;
  • ob nakupu ure znamke Festina in Seiko pa atraktivno promocijsko darilo;
  • določene ure in srebrni nakit bodo znižani za 30 odstotkov (- 30%).

Veselijo se vašega obiska, zato pohitite v njihovo poslovalnico v PTC Katica.

Naroči se
Obvestilo o
guest

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
pavlek
pavlek
27 dni nazaj

Iskrene čestitke ob jubileju, firma s tradicijo. Veliko uspehov naprej!

Lidija Gracej
Lidija Gracej
Reply to  pavlek
27 dni nazaj

Iskrene čestitke ob jubileju in še veliko uspeha na poslovni poti in seveda vsem veliko zdravja .

Dogodki

Urarstvo Zlatarstvo Planinšec je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1994, ki se ukvarja s prodajo in popravilom ur ter zlatega in srebrnega nakita.