Search
Close this search box.

Timi Zajc postal uradni ambasador podjetja Robeta (FOTO)

Podjetje Robeta za uradnega ambasadorja izbrala odličnega mladega slovenskega skakalca Timi Zajca. V uporabo so mu predali model Adonis.

Podjetje Robeta je združilo moči z našim vrhunskim smučarskim skakalcem Timijem Zajcem, ki je postal njihov uradni ambasador. Uradna predaja je potekala na Kopah, kjer je Zajc prejel paradnega konja podjetja Robeta – model Adonis. Vozilo, ki ga boste lahko srečali na cestah, je okrašeno z njegovimi logotipi in podpisom.

Dogodek je potekal v prijetnem vzdušju, obkrožen z vsemi zaposlenimi podjetja Robeta. V skupnem duhu so izročili novo vozilo Timiju, ki se je ob tej priložnosti zahvalil podjetju za podporo. Navzoči so z navdušenjem pozdravili sodelovanje med športnikom in podjetjem, kar bo prispevalo k še večji prepoznavnosti obeh partnerjev.

Timi Zajc, ki je znan po svojih uspehih v smučarskih skokih, je izrazil veselje nad sodelovanjem in se zavezal, da bo s ponosom predstavljal znamko Robeta na svojih poteh in tekmovanjih.

Zajc je olimpijski prvak na mešani tekmi ekip in podprvak na ekipni tekmi, svetovni prvak na veliki skakalnici posamično in ekipno ter svetovni prvak v smučarskih poletih ekipno in podprvak posamično. V svetovnem pokalu je dosegel štiri zmage na posamičnih tekmah. Kot prvi in edini smučarski skakalec je osvojil vseh deset možnih naslovov državnega prvaka Slovenije v kategorijah od devet do šestnajst let ter v članski konkurenci (poletni in zimski naslov).

“Ponosni in navdušeni smo, da se je to sodelovanje končno združilo in podprlo mlade, nadarjene in strastne športnike, kot je Timi,so zapisali v Robeti.

Podjetje Robeta je bilo ustanovljeno leta 2011. Na sejmu v nemškem Düsseldorfu se je s svojim avtodomom prvič predstavilo leta 2014, prvo vozilo pa je nato na nemški trg prodalo leta 2017. Zatem se je začela strma pot navzgor in danes dosegajo odlične rezultate na področju proizvodnje avtodomov.

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Podjetje Robeta za uradnega ambasadorja izbrala odličnega mladega slovenskega skakalca Timi Zajca. V uporabo so mu predali model Adonis.