Search
Close this search box.

Sprva bo sončno, nato pretežno oblačno

Čaka nas deloma sončno vreme, ne bomo pa se izognili ploham in oblačnosti.

Napoved za Slovenijo

Danes bo deloma sončno s spremenljivo kopasto oblačnostjo, na severu ponekod pretežno oblačno. Predvsem v severnih krajih lahko nastane kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23 °C.

Jutri bo povečini sončno, popoldne bodo predvsem v hribovitem svetu nastale posamezne plohe ali nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 13, najvišje dnevne od 21 do 26 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo v sosednjih pokrajinah Italije, Hrvaške in Madžarske deloma sončno, predvsem popoldne je možna kakšna ploha ali nevihta. V krajih severno od nas ter v Alpah bo spremenljivo s plohami in nevihtami.

Jutri zjutraj bo v krajih severno od nas spremenljivo oblačno s kakšno ploho ali nevihto. Drugod bo sprva dokaj sončno, popoldne pa se bodo tudi v krajih zahodno od nas začele pojavljati plohe in nevihte.

Obeti

V noči na ponedeljek ter v ponedeljek čez dan bo spremenljivo oblačno, plohe in nevihte bodo pogostejše. V torek bo dopoldne delno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami.

Opozorila

Dodatnega opozorila ni.

Vir: Arso

Dogodki

Čaka nas deloma sončno vreme, ne bomo pa se izognili ploham in oblačnosti.