Search
Close this search box.

Sprva bo oblačno, nato jasno in sončno

Jutri popoldne se bodo pričele padavine, ki se bodo razširile vse do ponedeljka.

Napoved za Slovenijo

Danes bo sprva marsikje megla ali nizka oblačnost, le ob morju bo precej jasno. Čez dan bo sončno, več kopaste in srednje oblačnosti bo na zahodu. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 od 29 °C.

Jutri bo v vzhodnih krajih še delno jasno, drugod bo zjutraj in dopoldne oblačnost postopno naraščala. Popoldne se bodo v zahodni Sloveniji pričele pojavljati krajevne plohe ali nevihte, ki se bodo zvečer in v noči na ponedeljek razširile proti vzhodu. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo, ki se bo popoldne krepil. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, na Primorskem od 17 do 20, najvišje dnevne od 24 od 30 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo sprva precej jasno in ponekod po nižinah zjutraj megleno. Popoldne pa bo v hribih nekaj kopaste oblačnosti. Nekoliko topleje bo.

Jutri bo v krajih vzhodno od nas sončno in precej toplo. Zahodneje bo bolj oblačno, popoldne se bodo v sosednjih krajih Italije začele pojavljati krajevne padavine, deloma nevihte.

Obeti

V ponedeljek bo oblačno s pogostimi padavinami, vmes bodo tudi nevihte. Do večera bodo padavine povečini ponehale, najkasneje na jugu države. Nekoliko hladneje bo. V torek bo spremenljivo s posameznimi plohami.

Opozorila

Na Primorskem je še vedno velika požarna ogroženost naravnega okolja.

Vir: Arso

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Jutri popoldne se bodo pričele padavine, ki se bodo razširile vse do ponedeljka.