Search
Close this search box.

Spremljajte tekmo Slovenija – Anglija na največjem open-air ogledu v Špic Cafeju

Danes, 25. junija 2024, ko se bo Slovenija spopadla z Anglijo, za vas v Špic Cafeju v Dravogradu pripravljajo največji fan zone in ogled na prostem.

Nogometna evforija je zajela Evropo, saj se je v juniju začelo prestižno tekmovanje Euro 24, na katerem se bodo spopadle najboljše državne reprezentance iz cele Evrope.

Naši nogometaši, med katerimi so kar trije Korošci – Jaka Bijol, Žan Karničnik in Nino Žugelj, se bodo danes, 25. junija 2024, na Dan državnosti, spopadli z reprezentanco Anglije.

Največji dogodek na prostem, med katerim bomo spremljali naše fante na Euru 2024, pripravljajo v Špic Cafeju v Dravogradu, kjer bo največji fan zone na Koroškem.

Prenos tekme si bomo ob 21. uri ogledali na 5x3m velikem LED zaslonu, dogajanje v Dravogradu pa se začne že ob 16. uri s spremljevalnim programom pred prenosom prvih tekem (Francija – Poljska in Nizozemska – Anglija) ob 18. uri. Za vas pripravljajo tudi happy hour, ki se začne eno uro pred prenosom prvih tekem.

Med polčasi in pavzami med tekmami vas bo zabavaj DJ, za lačne želodčke pa bo poskrbela pestra ponudba dobrot iz žara.

Spremljajte naš portal, saj pred samim dogodkom sledi še veliko zanimivih nogometnih novičk iz navijaškega tabora v Dravogradu, kjer bodo med navijače prišli tudi znani nogometni privrženci. Hkrati pa za vas pripravljajo nagradno igro, v kateri bodo lahko sodelovali čisto vsi oboževalci, ki so bili oziroma bodo na ogledu tekem Slovenske reprezentance v Nemčiji – pošljite svojo fotografijo iz tekme v Nemčiji na Instagram profil Špic Cafeja in z malo sreče boste prejeli nagrado, ki jo poklanja Union.

Ne zamudite največjega navijaškega dogodka na Koroškem in pridite pripravljeni – doma ne pozabite navijaške opreme in rekvizitov, dobimo se v Dravogradu na največjem navijaškem dogodku na Koroškem.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Danes, 25. junija 2024, ko se bo Slovenija spopadla z Anglijo, za vas v Špic Cafeju v Dravogradu pripravljajo največji fan zone in ogled na prostem.