Search
Close this search box.

Sončno bo, zvečer je pričakovati nevihte

Po sončnem začetku današnje sobote, se bo vreme poslabšalo in proti večeru nas čakajo krajevne plohe. Tudi jutri je pričakovati pretežno oblačnost.

Napoved za Slovenijo

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, ki je bo več na severovzhodu. Sredi dneva, popoldne in zvečer bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Ponekod bo zapihal vzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, ponekod na jugovzhodu do 31 °C.

Jutri bo sprva zmerno do pretežno oblačno s kakšno ploho, čez dan pa se bo oblačnost nekoliko trgala. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 19, najvišje dnevne od 23 do 28, v Zgornjesavski dolini okoli 20 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo ob severnem Jadranu sončno, drugod bo več oblačnosti. Že zjutraj bo nekaj neviht v krajih severno od nas, pogostejše pa bodo sredi dneva, popoldne in zvečer.

Jutri bo v krajih zahodno in severno od nas sprva zmerno do pretežno oblačno, nastale bodo krajevne plohe. Čez dan se bo povsod delno razjasnilo. Ponekod bo pihal severovzhodni veter, v Kvarnerju šibka do zmerna burja.

Obeti

V ponedeljek in torek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte, ki bodo pogostejše v torek. Ponekod bo še pihal severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja, ki bo v torek postopno slabela.

Opozorila

Dodatnega opozorila ni.

Vir: Arso

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Po sončnem začetku današnje sobote, se bo vreme poslabšalo in proti večeru nas čakajo krajevne plohe. Tudi jutri je pričakovati pretežno oblačnost.