Search
Close this search box.

Ski Opening na Kopah – Zabava in smuka, kot je še niste doživeli

Pripravite se na nepozabno zimsko avanturo. Smučišče Kope vas pričakuje s 13 smučarskimi programi in dvema novima sedežnicama.

Pripravljeni na nepozabno zimsko sezono? Ski Opening na Kopah obljublja noro zabavo s programom, ki bo zadovoljil glasbene okuse vseh generacij! Čakajo vas nepozabni večeri, vrhunska glasba in edinstveno vzdušje, ki ga ne smete zamuditi.

Za nore večerne zabave bodo poskrbela znana imena v glasbi in sicer: Firbci ter Lina Len, Seka Aleksić, Modrijani, Danijela Martinović, Lidija Bačić, Luka Basi, Vzrock in Skater ter Dejan Vunjak. Za odlične ritme pa bo poskrbel eden in edini DJ Ney.

Smučišče KOPE zdaj s 13 smučarskimi programi in novima sedežnicami letošnjo zimsko sezono pričakujejo bolj nestrpno kot vselej do sedaj.

Smučišče KOPE so od zadnje zime posodobili in razširili, za večjo dostopnost pa so obnovili tudi cesto, ki vodi do njih. Obnovili so Grmovškov dom, ki ima 150 nastanitev. Dodatno so uredili picerijo, Steak in burger house.

Smučišče Kope je pripravljeno sprejeti do 120000 smučarjev. Z novimi napravami omogočajo hitrejše in bolj pretočno smuko ter zadovoljne goste. Za odlično vikend smuko ponujajo vikend paket že od 149 eur na osebo.

Še vedno velja: “Holcer je zakon in Kope so boooom!” Zabav ob in na smučišču bo letos namreč med vikendi še več. Poleg prepoznavnih domačih in tujih glasbenih imen v Holcer pubu, bodo v Zajčici stregli tudi s spevnimi elektronskimi ritmi.

Sprejemajo že rezervacije za Ski opening v decembru, za 50 najhitrejših so pripravili first minute ponudbo. Pišite jim na rezervacije@kope.si ali pokličite +386 (0)2 88 39 850.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Pripravite se na nepozabno zimsko avanturo. Smučišče Kope vas pričakuje s 13 smučarskimi programi in dvema novima sedežnicama.