Search
Close this search box.

Relax turizem predstavlja novi jesenski katalog: Popolna izbira za vaše naslednje potovanje!

Relax turizem si prizadeva, da bi bilo vsako vaše potovanje nepozabno doživetje, ki združuje udobje, razburljivost in pristno izkušnjo destinacije. Vabimo vas, da prelistate njihov novi jesenski katalog in najdete popolno potovanje zase. Naj bo to jesen, krompirjeve počitnice, zimski oddih ali novoletno praznovanje – Relax turizem je tukaj, da vam omogoči nepozabne spomine.

Vabljeni, da se pridružite Relax turizmu pri odkrivanju novih destinacij in doživetij iz sveže izdanega jesenskega kataloga, ki ponuja širok nabor nepozabnih izkušenj. Jesen je čas za raziskovanje novih krajev, sproščanje v naravi in doživljanje kulture na način, ki prinaša toplino in zadovoljstvo.

Raziskujte slikovite pokrajine ali uživajte na sončnih plažah

Relaxova nova ponudba za letošnjo jesen vključuje počitnice v Sloveniji, na Hrvaškem, v Črni gori, Grčiji, v Španiji, Turčiji in Egiptu. Prav vsaka od teh destinacij ponuja svojevrstno vzdušje in možnosti za sprostitev, od raziskovanja slikovitih pokrajin Slovenije in Hrvaške do uživanja na sončnih plažah Egipta in Turčije.

Sami izberite način potovanja, ki vam ustreza

Relax turizem omogoča popolno prilagoditev vašega potovanja s ponudbo počitnic z lastnim, avtobusnim ali letalskim prevozom. To pomeni, da lahko sami izberete način potovanja, ki vam najbolj ustreza, bodisi želite potovati samostojno in raziskovati v svojem tempu, ali pa se raje pridružite organizirani skupini z njihovimi udobnimi avtobusi ali hitrimi letalskimi prevozi. V Relaxu poskrbijo, da bo vaše potovanje udobno in brezskrbno.

Poseben zaključek poletne sezone

Vabijo vas tudi, da se jim pridružite na posebnem zaključku poletne sezone v Biogradu na Moru, kjer bo Relax klub poskrbel za pestro animacijo, zabavno-glasbeni program in številne druge aktivnosti. To je odlična priložnost za družine, pare in skupine prijateljev, da preživijo čas skupaj ob morju, se zabavajo in ustvarjajo nepozabne spomine.

Popolna izbira tudi za zimske in novoletne počitnice

Jesenski katalog Relax turizma se ne ustavi le pri jesenskih počitnicah; ponuja tudi široko paleto jesenskih, krompirjevih, zimskih in novoletnih potovanj. Med njimi sta na primer potovanje na Azore, dom čudežev narave, kjer boste očarani nad bujnimi zelenimi pokrajinami in spektakularnimi vulkanskimi jezeri, ter potovanje v Vietnam, ki vas popelje od nostalgičnega severa do poživljajočega juga, kjer lahko odkrijete bogato kulturno dediščino in neokrnjeno naravo te osupljive države.

Za krompirjeve počitnice so pripravili vrsto destinacij, ki so idealne za ta čas v letu. Slovenija, Hrvaška, Egipt, Turčija, Združeni arabski emirati in Zanzibar so le nekatere izmed destinacij, kjer lahko uživate v toplem vremenu, kulturnih doživetjih in edinstvenih izkušnjah, ki jih prinaša vsaka lokacija.

Mega Relax klubi, ki bodo delovali v Umagu in na Pagu, so posebej zasnovani za krompirjeve počitnice in bodo gostili vrsto zabavnih dogodkov. V Umagu bo skupina Čuki poskrbela za gusarsko zabavo in animacijski program za otroke, medtem ko bo na Pagu potekalo druženje, ples in zabava z glasbenim gostom duo Karmen Sreš. To je idealna priložnost za družine in prijatelje, da se zberejo na enem mestu in uživajo v bogatem programu.

Doživite magično zimsko pravljico

Za tiste, ki iščejo nekaj bolj eksotičnega, pa Relax ponuja križarjenja in potovanja na daljne destinacije. Med njihovimi najnovejšimi ponudbami izstopa potovanje v Laponsko, pravljično deželo Božička in severnega sija. Ta destinacija je popolna za vse, ki si želijo doživeti magično zimsko pravljico, polno čudovitih naravnih pojavov in edinstvenih kulturnih doživetij.

Potopite se v božično okrašena mestna jedra

Poleg dolgih potovanj Relax turizem organizira tudi eno- ali večdnevne predbožične izlete v različna evropska mesta, kot so Varaždin, Gradec, Praga in Budimpešta. Ti izleti so popolna izbira za vse, ki želijo doživeti praznično vzdušje, se potopiti v božično okrašena mestna jedra ter okusiti lokalne dobrote in praznične tržnice.

Skok v novo leto v nepozabnem silvestrskem vzdušju

Za silvestrovo pa so pripravili posebno ponudbo za tiste, ki si želijo novo leto praznovati na drugačen način. Praznujte na Malti ali Madeiri, kjer bodo poskrbeli za nepozabno silvestrsko vzdušje. Ali pa se pridružite v Mega Relax klubu na Makarski rivieri, kjer bosta za zabavo in glasbo skrbela skupina Avantura in Dejan Vunjak. Ne glede na to, katero destinacijo izberete, smo prepričani, da bo vaše silvestrovanje z Relaxom nekaj posebnega.

Za več informacij o ponudbi in rezervacijah pokukajte na njihovo spletno stran ali pa jih obiščite v eni izmed poslovalnic. Na Koroškem imajo kar 3 poslovalnice:

PE SLOVENJ GRADEC (TPC Katica, Ronkova 4, 2380 Slovenj Gradec): 02 88 12 795
PE DRAVOGRAD (TPC Meza 10, 2370 Dravograd): 02 87 23 127
PE RAVNE NA KOROŠKEM (Prežihova ulica 3, 2390 Ravne na Koroškem): 02 87 70 268

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Relax turizem si prizadeva, da bi bilo vsako vaše potovanje nepozabno doživetje, ki združuje udobje, razburljivost in pristno izkušnjo destinacije. Vabimo vas, da prelistate njihov novi jesenski katalog in najdete popolno potovanje zase. Naj bo to jesen, krompirjeve počitnice, zimski oddih ali novoletno praznovanje – Relax turizem je tukaj, da vam omogoči nepozabne spomine.