Search
Close this search box.

Ravenski dnevi: 7 dni zabave, glasbe in dobre volje

Ravenske dneve prinaša mesec avgust in letošnji program bo zelo barvit.

Že tradicionalni Ravenski dnevi, ki vsako leto popestrijo avgustovski čas, ponujajo vse od rocka, narodno-zabavne glasbe, jazza in kulinarike ter pestrega otroškega programa. Ni, da ni! Pričnejo se v ponedeljek, 19. avgusta 2024, ter končajo v nedeljo, 25. avgusta 2024. 7 dni zabave, glasbe, plesa in dobre volje.

Ravenske dneve bodo otvorili v ponedeljek, 19. avgusta 2024, ob 18.00 uri pred trgovino Tuš na mestnem platoju Ravne.

Torek, 20. avgusta: Ob 20. uri se bo na terasi DTK-ja odvil čarobni Jazz večer, ki bo ljubiteljem tega glasbenega žanra pričaral prijeten večer.

Sreda, 21. avgusta: Dan se bo začel z Avguštinovim sejmom, kjer bodo obiskovalci uživali v bogati ponudbi lokalnih izdelkov. Večer pa bo namenjen narodno-zabavni glasbi s nastopi Ansambla Rosa, ansambla Juhej, Koroškega kvinteta ter Klemena Rošerja. Za konec dneva bodo za zabavo pod šotorom pred letnim bazenom Ravne poskrbeli ansambli Veseli svatje.

Četrtek, 22. avgusta: Ob 19.30 uri bo v Grajskem parku nastopil Faušdur band, ki bo obiskovalce razveselil s svojo energično glasbo.

Petek, 23. avgusta: Karavana okusov bo na območju športnega centra Ravne ponudila pravo kulinarično doživetje. Za večer poln pestre glasbe bodo od 21.00 ure dalje poskrbeli Farty Animals, Magnifico ter skupina Kingston.

Sobota, 24. avgusta: Karavana okusov se bo nadaljevala, obiskovalci pa se bodo lahko od 10.00 ure dalje v Grajskem parku udeležili Otroškega festivala, ki bo najmlajšim ponudil obilo zabave. Zvečer bodo za ljubitelje rocka igrali 6 pack Čukur, Šank Rock ter skupina Tabu, dogajanje se bo začelo ob 21.00 uri.

Nedelja, 25. avgusta: Zaključni dan Ravenskih dni bo zaznamoval županov sprejem upokojencev, za veselo vzdušje pa bo poskrbel Ansambel Zeme.

Da pa so organizatorji lahko pripravili res pester in zanimiv program, je bilo potrebno uvesti vstopnino za petkovo in sobotno večerno dogajanje pod šotorom. Vstopnina bo enotna v višini 10 EUR.

Ker je interesa za karte veliko, si svojo zagotovite pravi čas v predprodaji na recepciji DTK. Število kart je omejeno!

Lepo vabljeni v njihovo družbo ter uživajte v nepozabni mešanici glasbe, kulinarike in zabave.

Vir: ZKŠTM Ravne

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Nedo
Nedo
1 mesec nazaj

Ni da ni? A ste resni? Nobenega dogodka za mlade!! Kje je kak luna park za otroke? Kje je kaka elektronika dance večer za dijake in študente? Nič. Sam neki eventi za bice!

Maja
Maja
1 mesec nazaj

Dolgčas od programa. Kdo ta program sestavlja? A Rožen? Kako blazno depresiven mora bit ta človek!

Ravenske dneve prinaša mesec avgust in letošnji program bo zelo barvit.