Search
Close this search box.

Rad’mam TEK 2024: predprijave mogoče še jutri!

Ulice Radelj ob Dravi bodo 15. septembra 2024 ponovno oživele ob enajsti izvedbi Rad'mam TEK-a, ki obljublja rekreativno doživetje za vse generacije.

Tekači in ljubitelji nordijske hoje vseh ravni pripravljenosti se bodo lahko preizkusili na razdaljah 5 km in 10 km ter uživali v edinstvenem vzdušju, ki je ta dogodek skozi leta uveljavilo kot enega najbolj priljubljenih športnih dogodkov na Koroškem.

Prijave so še vedno odprte! Predprijave so mogoče do torka, 10. septembra 2024, prijave pa bodo mogoče tudi na dan dogodka od 8. ure dalje.

Pohitite in si zagotovite mesto na dogodku, kjer vas čakajo skrbno organizirane proge, brezplačen otroški tek za najmlajše ter posebna pozornost, namenjena našim pogumnim gasilcem, ki bodo tudi letos tekli brezplačno. Ne zamudite tudi Poslovnega teka, kjer se bodo podjetja pomerila v 5-kilometrskem izzivu in ob tem krepila tako zdravje kot poslovne vezi.

Po športnem delu vas čaka še pester Hmeljarski likof z bogatim kulinaričnim programom in obilo zabave za vse udeležence.

Pridružite se nam in preživite popoln dan v prijetni družbi ter čudovitem okolju Radelj ob Dravi! Prijavite se še danes na uradni spletni strani dogodka in prispevajte k nepozabnemu tekaškemu doživetju.

Se vidimo 15. septembra!

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Ulice Radelj ob Dravi bodo 15. septembra 2024 ponovno oživele ob enajsti izvedbi Rad'mam TEK-a, ki obljublja rekreativno doživetje za vse generacije.