Search
Close this search box.

Predsednica Slovenije Nataša Pirc Musar prihaja na Koroško. Vabljeni na dva dogodka

V petek, 21. junija 2024, se bo predsednica države Nataša Pirc Musar mudila na Koroškem. Ob tem vas vabijo na kar dva dogodka.
Fotografija je simbolična

Ob obisku predsednice Slovenije, Nataše Pirc Musar na Koroško, vas organizatorji vabijo na kar dva dogodka v katerih bo sodelovala predsednica.

Na prvi, poseben dogodek, vas vabijo v petek, 21. junija 2024, ob 16.00 uri na Fakulteto za tehnologijo polimerov (Ozare 19, 3. nadstropje).

Na dogodku bo prisotna predsednica Republike Slovenije, Nataša Pirc Musar, ki se bo pogovarjala z lokalnimi deležniki o izobraževanju in zaposlovanju mladih na Koroškem. Pogovor bo vodil priznani novinar Slavko Bobovnik. Med gosti bodo predstavniki izobraževalnih institucij, delodajalci ter mladi iz regije, ki bodo prispevali k bogati izmenjavi mnenj in idej.

Dogodek bo priložnost za predstavitev izzivov in dobrih praks na področju izobraževanja in zaposlovanja mladih. Po uradnem delu bomo organizirali tudi ogled laboratorija FTPO.

Zaradi omejenega števila mest vas prosijo, da se predhodno prijavite do torka, 18. junija 2024, TUKAJ.

Prav tako v Občini Radlje ob Dravi vabijo na prvi dogodek serije pogovornih dogodkov Radgóvori , ki ga JZ ŠKTM Radlje ob Dravi organizirajo skupaj z Občino Radlje ob Dravi.

Radgóvori ponujajo občanom in širši javnosti edinstveno priložnost za srečanje z različnimi gosti in poslušanje njihovih razmišljanj o aktualnih vprašanjih in izzivih.

Podrobnosti dogodka:

Kdaj? Petek, 21. junij 2024, ob 19. uri
Kje? Dvorana Hostla Radlje, Radlje ob Dravi

Prva gostja bo Nataša Pirc Musar, predsednica Republike Slovenije. Pogovor bo vodil priznani novinar in televizijski voditelj Slavko Bobovnik, ki bo s svojimi bogatimi izkušnjami poskrbel za poglobljene in zanimive razprave. Ne zamudite te priložnosti za srečanje z izjemnimi gosti in pridobivanje novih vpogledov v pomembne teme našega časa.

Število mest je omejeno na 150 obiskovalcev, zato bo vstop omogočen do zapolnitve kapacitet dvorane. Vstop je brezplačen.

Pogovor bo mogoče spremljati tudi prek spleta, na Facebook in YouTube profilu Javnega zavoda ŠKTM Radlje ob Dravi.

Veselijo se vašega obiska.

Vir: FTPO in JZ ŠKTM Radlje ob Dravi

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Miha
Miha
3 mesecev nazaj

Morda bo celo opazila, da jo vozijo po najslabši cesti v državi.

Dogodki

V petek, 21. junija 2024, se bo predsednica države Nataša Pirc Musar mudila na Koroškem. Ob tem vas vabijo na kar dva dogodka.