Search
Close this search box.

Pred vhodom v Podzemlje Pece bo potekal filmski večer pod zvezdami

Ta petek lepo vabljeni na poseben filmski večer. Ta bo potekal pod zvezdami, ogledali pa si boste lahko slovenski film Gepack.

V petek, 7. junija 2024, ob 21. uri, bo pred vhodom v Podzemlje Pece, potekal filmski večer pod zvezdami. Ogledali si boste lahko slovenski film Gepack.

Več o filmu: Gepack je slovenski neodvisni film, ki je nastal po scenariju in v režiji najbolj priljubljenega slovenskega uporabnika Tiktoka Žige Kukoviča oziroma Kuxale s pomočjo ekipe mladih in zagnanih umetnikov. Od njegove premiere je film osvojil že drugo zlato rolo, ki jo Zveza društev slovenskih filmskih ustvarjalcev podeljuje za 50 tisoč gledalcev.

Film pripoveduje zgodbo o vznemirljivi pustolovščini, ko se običajna pot na morje obrne na glavo, ko štirje prijatelji ugotovijo, da jih spremlja slepi potnik. Razkrije se nevarna mreža prevar, nepričakovanih zavezništev, junaki pa so postavljeni pred odločitve, ki bodo preizkusile njihovo prijateljstvo in zvestobo.

Dogodek organizira Europe Direct Koroška v sodelovanju s Podzemljem Pece in Narodnim domom Mežica. V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen v avlo Info centra Podzemlja Pece.

Vstop je prost. Vabljeni in se vidimo v Mežici!

Vir: Narodni dom Mežica

Ta petek lepo vabljeni na poseben filmski večer. Ta bo potekal pod zvezdami, ogledali pa si boste lahko slovenski film Gepack.