Search
Close this search box.

Praznovanje 65. obletnice Ljudske univerze Ravne na Koroškem bodo obeležili s posebnim filmskim večerom

Ob praznovanju Ljudske univerze Ravne boste skupaj z njimi obujali spomine ob filmskem večeru.
Fotografija je simbolična

Ljudska univerza Ravne na Koroškem letos praznuje 65 let svojega delovanja. Ob tej priložnosti vas toplo vabijo, da se jim pridružite na prazničnem dogodku v ponedeljek, 30. septembra 2024, ob 18. uri, v eni najbolj čarobnih kleti na Koroškem – KOMPLEKS.

Ob tej svečani obletnici so pripravili poseben filmski večer, kjer boste skupaj z njimi obujali spomine na dolgoletno uspešno pot Ljudske univerze in ob prijetnem druženju proslavili naš jubilej.

Veselijo se vaše družbe in prepričani smo, da bo večer poln nepozabnih trenutkov, prijetnega klepeta in veselja. Ne zamudite te priložnosti, da skupaj z nami obeležite 65 let izobraževanja in povezovanja!

Pridite, da skupaj ustvarimo čudovite spomine!

Naj pri tem spomnimo, da Ljudska univerza Ravne vabi k vpisu na različne tečaje in delavnice.

Vabijo k vpisu v brezplačni tečaje italijanščine, angleščine in nemščine za odrasle v sklopu projekta Temeljne kompetence na Koroškem (2023–2029). Prijave sprejemajo do 30. 9. 2024 oziroma do zapolnitve prostih mest. Tečaji se bodo izvajali na Ravnah, v Prevaljah, Mežici, Črni na Koroškem in Dravogradu.

Vabijo vas tudi, da se pridružite brezplačnemu začetnemu tečaju šivanja, na katerem se boste naučili osnovnih tehnik šivanja in ustvarili svoje prve unikatne izdelke ter brezplačne miselne delavnice z Nežo Cigler.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo na elektronskem naslovu: barbara.gosnik@lura.si in na telefonski številki: 040 699 596.

Vabljeni, da se udeležite katero izmed brezplačnih delavnic.

Vir: Ljudska univerza Ravne

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Ob praznovanju Ljudske univerze Ravne boste skupaj z njimi obujali spomine ob filmskem večeru.