Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 11. 9. 2024

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 236 klicev občanov. 50 klicev je bilo interventnih.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 1 s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti in 7  s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve prometni nesreči z lažjimi  telesnimi poškodbami ter 9 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so obravnavali včeraj okoli 17.30 ure, v Topolšici, na območju Policijske postaje Velenje.  V prometni nesreči sta bila udeležena voznika dveh osebnih vozil. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in vožnje po nasprotnem smernem vozišču jo je povzročil voznik osebnega avtomobila. V trčenju se je huje poškodovala voznica osebnega vozila, ki je bila s helikopterjem odpeljana v UKC Maribor. Zoper voznika osebnega avtomobila sledi kazenska ovadba.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali enkrat.

Kriminaliteta

V Velenju  na Šaleški cesti so policisti opravili ogled tatvine registrskih tablic iz parkiranega osebnega  avtomobila.

V Celju so policisti obravnavali dva nasilja v družini. Nasilnežema so izrekli ukrepa prepovedi približevanja, sledijo  kazenske ovadbe.  

Vir: PU Celje

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 236 klicev občanov. 50 klicev je bilo interventnih.