Search
Close this search box.

Poletje na Ravnah bo na terasi DTK-ja popestrila Dunja Vrhovnik

Prihodnji konec tedna vas bo na Ravnah zabavala karizmatična Dunja Vrhovnik. Obeta se zanimiv večer, ki ga ne gre zamuditi.

V petek, 5. julija 2024, ob 20. uri, prihaja na Ravne na Koroškem glasbenica Dunja Vrhovnik. Ta bo v okviru Poletja na Ravnah na Koroškem, na terasi DTK-ja, poskrbela za nepozaben glasbeni večer.

Korošica Dunja Vrhovnik je vsestransko nadarjena. V njenih talentih se kriva kitaristka, pevka, kantavtorica, producentka in še kaj bi se našlo.

Dunjo je glasbena pot popeljala na študij kitare na Dunaj in sedaj teče že osemindvajseto leto, odkar je glasba njena stalna življenjska sopotnica. Prej ni nikoli pela, niti ni želela peti, nato pa je po strmem življenjskem padcu prišla tudi notranja želja po prepevanju. Njeno življenje se je pričelo odvijati tako, da ji je pokazalo kam sodi – torej v svet glasbe.

Njen krog poslušalcev je širok in kjerkoli se pojavi je opažena, tudi zaradi izjemne energije in karizme, ki jo prinaša s seboj. Zagotovo bo za nepozaben in glasbeno obarvan večer poskrbela tudi v okviru Poletja na Ravnah.

Ne zamudite, vstop je prost. Vabljeni.

Vir: ZKŠTM Ravne

Naroči se
Obvestilo o
guest

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Vojoo
Vojoo
1 dan nazaj

Pa ne vem, če je glih “karizmatična”. Za karizmo morš met malo več…

Prihodnji konec tedna vas bo na Ravnah zabavala karizmatična Dunja Vrhovnik. Obeta se zanimiv večer, ki ga ne gre zamuditi.