Search
Close this search box.

Poletje je pred vrati in z njim uživanje v Vodnem parku Radlje ob Dravi

Ko pritisne vročina, v Vodnem parku Radlje ob Dravi poskrbijo za ohladitev.

Vodni park Radlje ob Dravi, prvi in edini biološki bazen v Sloveniji, kjer za čistočo vode in njeno kakovost skrbijo naravni organizmi, za vas končno odpira svoja vrata.

Po lanskoletnih preglavicah, ki so jih po Koroškem povzročile katastrofalne poplave in so morali vodni park zapreti za celo sezono, se zdaj vračajo z novim elanom in zagonom, pripravljeni na nepozabno poletje v objemu neokrnjene narave. V Vodnem parku Radlje boste lahko uživali čisto vsak dan od jutri, 28. junija 2024, naprej.

Za vas ob otvoritvi letošnje kopalne sezone v Vodnem parku Radlje ob Dravi pripravljamo nagradno igro, v kateri boste z nekaj sreče osvojili paket družinskih vstopnic za kopanje v Vodnem parku Radlje ob Dravi, zato sledite naši spletni strani in Facebook profilu.

Kaj je lepšega, kot zaplavati v sveži vodi med lokvanji, skočiti s pomola ali pa se predajajte sončnim žarkom sredi zelene oaze, obkroženi z zelenico in prijetno naravno senco dreves? Tudi za zabavo je poskrbljeno, tako za najmlajše kot tudi tiste, ki so mladi po srcu, saj se lahko v vodo podate tudi po toboganu.V Vodnem parku Radlje od Dravi vas čaka vse to in še več.

V vročih poletnih dneh, ko vročina pritisne, se še kako prileže skok v vodo, za čistočo katere skrbijo naravni mikroorganizmi. Kopališče je primerno tako za plavalce kot tudi neplavalce, za otroke, od najmanjših do največjih, pravzaprav za vse, ki radi preživljajo čas v naravi, saj lahko obiskovalci poleg kopanja uživajo tudi v drugih dejavnostih na prostem – odigrajo lahko set ali dva odbojke na mivki, se soočijo s strahom pred višino na višinski postaji tik ob vodnem parku ali pa na sveže pokošeni travi odigrajo mini tekmo nogometa s prijatelji.

VODNI PARK RADLJE OB DRAVI ODPIRA SVOJA VRATA V PETEK, 28. JUNIJA 2024.

Seveda se lahko enostavno predajate uživanju in poležavanju, se sprostite ob prebiranju revije ali knjige, ter si privoščite hladno pijačo ali prigrizek. Tudi za to poskrbijo v Vodnem parku Radlje, saj vas z veseljem povabijo na krasno urejeno teraso, kjer vas čaka pester izbor jedi in pijače. Vse sladkosnede bo razveselil tudi pester izbor sladoleda, ki ga v vročih dneh nikakor ne sme manjkati.

Za vse tiste, ki bi si radi privoščili več kot nekaj urni oddih, pa so na voljo tudi prikupne lesene mlinske hišice v neposredni bližini kopališča, kjer si boste lahko pričarali romantičen večer sredi pšeničnega polja.

Zato ne odlašajte in se čim prej odpravite v Vodni Park Radlje ob Dravi, kjer boste vsaj za trenutek pozabili na vsakodnevne skrbi in si privoščili pravi odklop.

Delovni čas Vodnega parka Radlje:  Vsak dan, od ponedeljka do nedelje med 10.00 ter 20.00 uro, razen v primeru slabega vremena.

Za vse ostale informacije jih lahko pokličete na telefonsko številko 041 771 178, ali obiščite njihovo spletno stran, kjer boste našli odgovore na vsa vaša vprašanja. Na njih pa lahko obrnete tudi preko e-pošte: info@greenresort.si.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Ko pritisne vročina, v Vodnem parku Radlje ob Dravi poskrbijo za ohladitev.