Search
Close this search box.

Po nove priložnosti na Koroški Karierni Sejem

V torek, 24. septembra 2024, bo v Dravogradu v dvorani Špic D znova potekal Koroški Karierni Sejem.

Klub koroških študentov, Koroška gospodarska zbornica in Zavod za mladeODRiV, z velikim navdušenjem napovedujemo drugi Koroški Karierni Sejem, ki bo potekal 24. septembra 2024 v Športni dvorani ŠPIC D. Dogodek, ki se je lani izkazal za izjemno uspešnega in pomembnega za razvoj kadrov v naši regiji, bo letos še bolj obsežen in pester.

Kaj pričakovati na Kariernem Sejmu 2024?

Dogodek bo v dopoldanskem času rezerviran za obisk osnovnih in srednjih šol Koroške regije. Organizatorji pričakujemo več kot 1300 mladih, ki bodo imeli edinstveno priložnost, da se povežejo s številnimi koroškimi podjetji, delodajalci, podpornim okoljem, spoznajo šole in različne poklice. Letos je zanimanje razstavljavcev še večje in bo preseglo število 50, kar pomeni še več priložnosti za učence, da spoznajo različne poklice, podjetja in izobraževalne ustanove.

Popoldne so v posebnem terminu vabljeni vsi brezposelni, da poiščejo nove priložnosti in študenti, da spoznajo svoje potencialne prve zaposlitve. 

Pestro popoldansko dogajanje

V popoldanskih urah pa bo sejem odprt za vse, ki bi želeli spoznati podjetja, organizacije, ki v regiji uspešno delujejo. Ob 17. uri največji dogodek za razvoj kadrov in predstavitve poklicev na Koroškem zaključujemo z okroglo mizo posebne edicije “Od ideje do keša“, ki jo bo vodil Boštjan Gorenšek

Na okrogli mizi bodo gostili uspešne podjetnike, ki bodo delili svoje izkušnje in vpoglede v pot od ideje do uspešnega podjetja, katerega glavna nit so zadovoljni in usposobljeni zaposleni. To bo priložnost, da mladi obiskovalci slišijo izkušnje iz prve roke in se aktivno vključijo v razpravo o tem, kakšno delovno okolje si želijo.

Vabljeni, da se v čim večjem številu pridružite letošnji izdaji Koroškega Kariernega Sejma, na katerem boste izvedeli več o različnih zaposlitvenih in kariernih možnostih. Več informacij o samem sejmu najdete na Instagram in Facebook profilih Koroškega Kariernega Sejma.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V torek, 24. septembra 2024, bo v Dravogradu v dvorani Špic D znova potekal Koroški Karierni Sejem.