Search
Close this search box.

Pevski zbor Andeški hram navdušil v Cankarjevem domu

V Cankarjevem domu v Ljubljani so člani in članice pevskega zbora Andeški hram navdušili poslušalce.

Festival za tretje življenjsko obdobje je letos potekal v svoji 23. izvedbi. Festivalski program je vključil več kot 130 kulturnih nastopov društev iz vse Slovenije in tujine, 40 predavanj in delavnic na temo zdravja in aktivnega staranja, več kot deset strokovnih razprav, 13 pogovorov v Festivalski kavarni, nostalgične razstave in delavnice ročnih spretnosti ter program na več kot 150 razstavnih prostorih in v kotičkih za zdravje, aktivno starost, kulturo in druženje.

Na Festivalu za tretje življenjsko obdobje v Cankarjevem domu v Ljubljani, 30. septembra 2024, so se predstavili tudi člani in članice ljubiteljskega pevskega zbora Andeški hram, ki so zbrane navdušili s koroškim petjem.

Pevski zbor, pod vodstvom zborovodkinje Ane Dušica, je s svojim nastopom očaral občinstvo. Da so pesmi zvenele še lepše, jim je na kitari priskočil na pomoč Jože Praper, pridružile pa so se jim tudi Ljudske pevke Lastovke. Skupaj so ustvarili čudovit pevski nastop, na katerega so vsi izjemno ponosni.

Festival je za vse nastopajoče pomenil čudovito priložnost za izmenjavo kulture in tradicije, dogodek pa bo zboru Andeški hram še dolgo ostal v spominu.

Vir: FB Andeški hram

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
V Cankarjevem domu v Ljubljani so člani in članice pevskega zbora Andeški hram navdušili poslušalce.