Search
Close this search box.

Petkov Friday Ride Day na Poseki tokrat s Kristjanom Vrečkom

Ob petkih smo v Bike parku Poseka že vajeni tradicionalnih Friday Ride Day-jev.

Ob petkih na Poseki furamo na že tradicionalnih Friday Ride Day-jih in tudi ta petek ne bo nič drugače. Bo pa ta petek, 28. junij 2024, prav poseben dan za furanje, saj v goste v Bike park Poseka prihaja Kristjan Vreček, legenta MTB scene.

Kristjan je na gorsko-kolesarski sceni aktiven že od leta 2006, prvih trinajst let svoje kariere pa je aktivno tekmoval v spustu. Zadnja leta je svoj fokus bolj preusmeril v trenerstvo, za katero je pridobil tudi licenco MTB trenerja. Kot učitelj, vodnik in trener pomaga pri športnem društvu Supersnurf. Za ”gušt” še vedno z veseljem odpelje kakšno dirko in v petek bo zagotovo navdušil vse kolesarje, ki se mu bodo pridružili v Bike parku Poseka. Na Poseki bo v petek z nami med 15. in 16. uro.

Poleg tega na Poseki ta petek pripravljajo tudi Poseka Contest, prijavljeni se bodo spopadli v Whipp offu in Best tricks kategoriji, ki bo potekal v petek med 15. in 20. uro, z začetkom tekmovanja ob predvidoma 18. uri.

Dogodek bo prilagojen številu prijav (čas, ponovitve, … ), minimalno število za izvedbo pa je 10 prijavljenih tekmovalcev. Tekmovalka oziroma tekmovalec, ki bo zbral najvišje število točk, ki jih bo podelila komisija, bo razglašen za zmagovalca in bo prejel tudi lepo nagrado.

Prijavnine ni, so pa obvezne prijave preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ (Starostna omejitev za sodelovanje na tekmovanju je 15+ let.)

Vabljeni na petkov Friday Ride Day.

Vir: ZKŠTM

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Ob petkih smo v Bike parku Poseka že vajeni tradicionalnih Friday Ride Day-jev.