Search
Close this search box.

Otroci se bodo zabavali s Čuki in ribičem Pepetom na Družinskem dnevu

Jesenska srečanja, tradicionalno dogajanje za vse generacije, ki ga vsakoletno pripravijo na Prevaljah, se po lanskoletnem premoru znova vračajo, še boljša in še bolj pestra.

Tokratna, že 37. Jesenska srečanja, bodo skozi cel teden poskrbela za druženje, glasbo in zabavo, saj bodo tokrat postregla s še daljšim in obsežnejšim programom. Skupaj bo organizatorjem še enkrat znova uspelo pripraviti teden, poln dogajanja in nepozabnih trenutkov, ker si Prevalje in Koroška zaslužijo le najboljše.

Danes, 5. septembra 2024, je dan rezerviran za družine. Na svoj račun bodo prišli predvsem otroci, pa tudi njihovi starši, saj se preko celega dne obeta pestro in zabavno dogajanje za vse generacije.

Ob 9.30 uri so se sprehajalci že podali na Sprehod stanovalcev v organizaciji Doma starejših na Fari, na cilju na Vandravskem trgu pa bo za popestritev poskrbel Kvintet Ajda s harmonikarjem.

Ob 11. uri bodo se bodo udeleženci preizkusili v testu telesne zmogljivosti na stadionu, ob 15. uri pa bo potekalo zabavno tekmovanje v igri ”Corn Hole” za dvojice pred Kelt Pubom.

Glavno dogajanje današnjega družinskega dne pa se začne ob 15. uri, ko bodo pod šotorom v športnem parku Ugasle peči za zabavo in veselje poskrbeli Čuki in nepozabni ribič Pepe. Otroci bodo uživali v športnih igrah, napihljivih igralih in pestrem dogajanju.

Vse prireditve Jesenskih srečanj bodo potekale tradicionalno brez vstopnine, celoten program 37. Jesenskih srečanj na Prevaljah pa si lahko ogledate TUKAJ.

Vabljeni, da se pestremu dogajanju na Prevaljah pridružite v čim večjem številu in si ustvarite nepozabne spomine.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki