Search
Close this search box.

Občina Ravne na Koroškem vabi na otvoritev prenovljene Trim steze – Placa

V četrtek, 17.10.2024 ob 10. uri se bo dogajalo na prenovljeni Trim stezi - Placu.

Občina Ravne na Koroškem in Trimko Gušti vabita na otvoritev prenovljene Trim steze – Placa za vse generacije.

Po uradni otvoritvi s kulturnim programom sledi slavnostni krog po stezi, kjer bodo prikazali vaje. Dogajanje se bo zaključilo z jesensko obarvano pogostitvijo in športnim druženjem. Vabljeni!

Sodelujoči: Vrtec Ravne, OŠ Prežihovega Voranca Ravne, OŠ Juričevega Drejčka, Šolski center Ravne, Društvo invalidov Mežiške doline, Društvo upokojencev Ravne, Koroški medgeneracijski center, Društvo paraplegikov Koroške.

Spomnimo: Občina Ravne na Koroškem je bila med drugimi izbrana za financiranje v Lidlovi pobudi »Lidl za vitalno Slovenijo«, za projekt Trim steza – Plac za vse generacije. Projekt se je izkazal kot odlična zasnova in aktivna povezava med generacijami, ki si želijo bolj aktiven in zdrav življenjski slog.

Preberi več na: https://www.koroskenovice.si/novice/lidl-za-vitalno-slovenijo-lidl-bo-z-donacijo-financiral-projekt-obcine-ravne-na-koroskem-plac-za-vse-generacije/

Vir: Občina Ravne na Koroškem

Naroči se
Obvestilo o
guest

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Vahid
Vahid
6 dni nazaj

Vse je to lepo in super,prioriteta je prenovit povezavo mesta npr; ravne-dravograd, prioriteta je naredit prebivalcem infrastrukturo itd.

V četrtek, 17.10.2024 ob 10. uri se bo dogajalo na prenovljeni Trim stezi - Placu.