Search
Close this search box.

Nemška televizija Marco Polo TV navdušena nad Koroško in Občino Mislinja

V minulih dneh je čudovito Koroško, predvsem pa Mislinjo, obiskala nemška televizijska hiša Marco Polo TV.

Nemška televizijska hiša Marco Polo TV je v svojem prispevku obiskala našo čudovito Koroško, s posebnim poudarkom na Občini Mislinja. Gledalcem so približali vaško življenje, lokalne dobrote in skrite kotičke, ki jih ta slikovita pokrajina ponuja.

Koroška je opisana kot čudovita regija, polna skritih kotičkov, od hribov, rek do jezer. Pozimi smučarsko središče Kopa ponuja odlično smuko, poleti pa se prelevi v pravi raj za kolesarje.

Ena izmed postaj je bila tudi ena izmed lepših višinskih kmetij, Posestvo Večko v Završah nad Mislinjo. Na tej kmetiji ponujajo domače mesne dobrote iz lastne mesnice, kamor se kupci lahko prepeljejo celo z letalom. Predstavili so tudi stare ljudske običaje in domačo kulinariko, še posebej izdelke iz brusnic. Posestvo je prav tako odlično izhodišče za kolesarske izlete.

Marco Polo TV je poudarila, da je Koroška idealna destinacija za ljubitelje narave, aktivnega oddiha in kulinaričnih užitkov.

Prispevek si lahko ogledate TUKAJ.

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Boštjan
Boštjan
1 dan nazaj

Sama Mislinja glih ni bila kaj dosti predstavljena. Še manj na tem kratkem video vložku so bile kaj dosti predstavljene dobrote pridelovalcev, razen same mesnice in trgovinice.

Dogodki

V minulih dneh je čudovito Koroško, predvsem pa Mislinjo, obiskala nemška televizijska hiša Marco Polo TV.