Search
Close this search box.

Ne zamudite današnjega pestrega dogajanja v mestnem jedru v Slovenj Gradcu

To poletje vas v središču Slovenj Gradca čaka pestro dogajanje. Že danes, 21. junija 2024, se boste lahko razvajali tako kulinarično kot glasbeno.

Sonce, visoke temperature in čudoviti dnevi. Poletje je prispelo v mesto in z njim tudi pestro dogajanje v središču Slovenj Gradca.

Že danes se pripravite na nepozaben dan v mestnem jedru, saj vas čaka zabava z živo glasbo in okusno kulinariko. Ars Cafe in Colatio vabita vse, da skupaj obeležimo začetek poletja s prijetnim druženjem.

Dogajanje se bo začelo ob 12. uri, ko bo PizzaLAB poskrbel za vse lačne želodčke s svojimi slastnimi napolitanskimi picami. Dišeče in sveže pripravljene pice bodo poskrbele za gurmansko razvajanje in zadovoljstvo vseh obiskovalcev.

Ob 18. uri se bo dogajanje preselilo v atrij graščine Rotenturn, kjer bo potekal koncert Glasbene šole Slovenj Gradec. Učenci bodo s svojimi glasbenimi nastopi pričarali prijetno vzdušje in navdušili zbrano občinstvo.

Po koncertu se bo zabava nadaljevala v mestnem jedru, kjer bo z živo glasbo poskrbela skupina Adhock. S svojimi energičnimi nastopi bodo obiskovalce popeljali v glasbeni svet, poln ritmov in melodij, ki bodo zagotovo navdušile vse generacije.

Pridružite se pestremu celodnevnemu dogajanju in skupaj skočimo v poletje v Slovenj Gradcu. Čaka nas pester dan, poln doživetij, glasbe in prijetnega druženja.

Vabljeni vsi, da se pridružite dogajanju v mestu in uživate v čudovitem dogodku, ki ga ne smete zamuditi.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

To poletje vas v središču Slovenj Gradca čaka pestro dogajanje. Že danes, 21. junija 2024, se boste lahko razvajali tako kulinarično kot glasbeno.