Search
Close this search box.

VIDEO: Navijanje v Dravogradu se je obrestovalo – Slovenija gre naprej

Včeraj, 25. junija 2024, smo v Dravogradu močno navijali za naše nogometaše na največjem open-air dogodku na Koroškem.

Ob Dnevu državnosti, ko Slovenija praznuje svoj praznik, so fantje naše nogometne reprezentance v Kölnu na Euru 2024 poskrbeli za še en razlog za slavje – z neverjetno igro so pokazali, da so kos vsakemu nasprotniku. Niso klonili pod pritiski Angležev in s srčnostjo in borbenim duhom so napredovali v naslednji krog tekmovanja.

Da pa ni bilo garaško samo na igrišču, so dokazali tudi navijači, ki so se v velikem številu zbrali pred Špic Cafejem v Dravogradu, kjer je potekal največji open-air navijaški dogodek na Koroškem.

V fan zonu se je zbrala velika množica nogometnih navdušencev, ki so do zadnje minute neumorno navijali za naše fante, med katerimi so kar trije Korošci – Jaka Bijol, Žan Karničnik, in Nino Žugelj.

Tekmo so si navijači, ki so prišli opremljeni z navijaškimi rekviziti in seveda vsi oblečeni v drese in navijaško opravo, ogledali na 5×3 metre velikem LED zaslonu.

Navijačev se je zbralo preko 300, od tega pa jih je bila več kot tretjina tudi na prvih dveh tekmah naše reprezentance v Nemčiji. Pred in med tekmo so na prizorišču opravili test  – z dvigi rok in vzkliki so se navijači odzvali na vprašanje, kdo je navijal za naše v Stuttgartu in kdo v Münchnu, potem na koncu pa še vsi skupaj v en glas – javilo se je preko sto nogometnih navdušencev, ki so včeraj navijali v Dravogradu.

Slovenske himne pa niso peli zgolj na začetku tekme, večkrat so zapeli tudi med samo tekmo, proti koncu se je navijanje zbrane množice samo še stopnjevalo. Do zadnjih sekund so se navijači potili z našimi reprezentanti, ki so znova dokazali, da s Slovenijo ni šale in so kos še tako zahtevnemu nasprotniku, kot so Angleži.

Bravo fantje, Slovenija gre naprej!

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Včeraj, 25. junija 2024, smo v Dravogradu močno navijali za naše nogometaše na največjem open-air dogodku na Koroškem.