Search
Close this search box.

Največja plesna šola na Koroškem ponuja mnogo več od plesa

Plesna šola M-DANCE ponuja mnogo več od plesa, saj na enem mestu združujejo različne zvrsti plesa, umetnost in šport.

Plesno šolo M-DANCE, ki je v zadnjih nekaj letih postala vodilna plesna šola na Koroškem, najdete zdaj tudi v Slovenj Gradcu, na Ravnah na Koroškem, v Mežici, v Dravogradu, na Prevaljah, v Radljah ob Dravi in Šmartnem pri Slovenj Gradcu.

V teh dneh se marsikdo odloča o popoldanskih interesnih dejavnostih svojih otrok. V M-DANCE plesni šoli pa prijetno združujejo umetnost in šport.

V vseh naštetih krajih lahko od 3 let dalje plešete na cici plesnih programih, kjer se otroci učijo prvih plesnih osnov. Osnovnošolci in srednješolci pa lahko zaplešejo hip hop ali jazz balet/modern. V plesnem studiu na Ravnah na Koroškem se v njihovem studiu urijo tekmovalne skupine, ki vsako sezono obiščejo evropska plesna tekmovanja in dosegajo zavidljive rezultate. V M-DANCE se lahko pohvalijo z državnimi prvaki in plesalcema, ki sta na v paru peta najboljša v Evropi. Plesna šola po vzoru svetovnih plesnih smernic v naše kraje prinaša najboljše plesne gibe v plesnih zvrsteh hip hop in jazz balet. 

5 najboljša v Evropi: Liam Tesovnik in Ema Simič

M-DANCE je znan po svojih plesnih potovanjih. Cilj plesne šole ni samo plesno izobraževati v dvoranah ampak tudi po svetu. Otroci so v preteklih letih bili na Norveškem, v Turčiji,  Maroku, Srbiji, na Hrvaškem, v Avstriji in Veliki Britaniji. V lanskem letu so njihovi plesalci kar 2x odšli v London. Plesali in izobraževali so se v enem najboljših svetovnih studiev, Pineapple Dance Studio, ter si ogledali London. Že to jesen pa jih čakajo gostovanje v Beograd, plesno izobraževanje v Barceloni in svetovno prvenstvo v hiphopu v Skopje. M-DANCE se lahko pohvali, da peti najboljši hip-hop par v kategoriji otroci pleše prav pri njih!

Plesalci na izobraževanju v Londonu pred Base Dance Studiem

Na umetniškem oddelku, kjer plešejo jazz balet/modern pa se lahko pohvalijo z odlično otroško predstavo Mavrična ribica, ki to jesen načrtuje mini plesno turnejo po slovenskih osnovnih šolah in vrtcih.

Mlada ekipa, ki v svoje plesne dvorane vsako leto privabi številne nove člane vabi, da se jim pridružite skozi vso šolsko leto. Vpis v plesno šolo uredite enostavno na www.m-dance.si, lahko pa se udeležite tudi prve brezplačne vadbe in preizkusite, ali je ples tisto, s čimer bi se vaši otroci lahko ukvarjali ob popoldnevih.

Zastopali so Slovenijo na imenitnem otroškem festivalu v Beogradu
Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Plesna šola M-DANCE ponuja mnogo več od plesa, saj na enem mestu združujejo različne zvrsti plesa, umetnost in šport.