Search
Close this search box.

Nagrado za uspešen projekt digitalizacije je prejelo MG Rohr iz Raven na Koroškem.

Včeraj, 10. oktobra, so v Murski Soboti razglasili tovarno leta, katere izbor organizirajo Finance. Tovarna leta je postalo podjetje Siliko.

Naziv tovarne leta 2024 za najboljše proizvodno podjetje je prejelo podjetje Siliko iz Vrhnike. Siliko je razvojni dobavitelj in proizvajalec tehničnih izdelkov iz elastomerov, termoplastov in silikona. V finalnem izboru je premagalo podjetji Elpro-Križnič in Plastika Skaza.

Kot so ob razglasitvi zmagovalcev na slovesnosti v Murski Soboti pojasnili pri Financah, kjer izbor pripravljajo, so vsi stroji v tovarni povezani v sistem, ki zagotavlja sprotni vpogled v proizvodnjo. Vsa delovna mesta v proizvodnji so digitalizirana, delavci prek zaslonov dostopajo do delovnih navodil, digitalnih katalogov napak in druge dokumentacije.

Nagrado za trajnostno naravnanost tovarne so prejeli prav v družbi Elpro-Križnič, nagrada za uspešen projekt digitalizacije v malem oziroma srednjem podjetju pa je šla v roke podjetja MG Rohr iz Raven na Koroškem.

Kot so sporočili iz Financ, so med predstavljeno peterico za prejemnika priznanja za uspešen projekt digitalizacije izbrali podjetje MG Rohr iz Raven na Koroškem, kjer izdelujejo sestavne dele iz cevi ter pločevine za stroje in vozila.

MG Rohr iz Raven na Koroškem, ki je med drugim tudi gazela podravsko-pomurske regije 2021, je podjetje z več kot desetletno tradicijo poslovanja na področju specializirane dobave brezšivnih in šivnih cevi ter drugih specialnih materialov in polizdelkov za avtomobilsko, kovinsko, gradbeno in druge industrije. Širok prodajni asortiment dopolnjuje s fleksibilnimi podpornimi storitvami, ki mu jih omogočajo lastni proizvodnja in logistična mreža ter sodelovanje s priznanimi poslovnimi partnerji.

Kot so zapisali v podjetju MG Rohr je skrivnost uspeha ekipno delo, ki je osrednji steber uspešnega poslovanja, saj omogoča združevanje različnih znanj, veščin in izkušenj za doseganje skupnih ciljev. Sodelovanje med člani ekipe spodbuja inovativnost, povečuje učinkovitost in gradi močne medosebne odnose, ki so ključni za trajnosten uspeh podjetja.

Ekipno sodelovanje omogoča združevanje moči posameznikov v neustavljivo silo, ki premika meje in dosega izjemne rezultate.

Čestitke za prejeto nagrado.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Včeraj, 10. oktobra, so v Murski Soboti razglasili tovarno leta, katere izbor organizirajo Finance. Tovarna leta je postalo podjetje Siliko.