Search
Close this search box.

Na Ravnah nova knjigobežnica za vse ljubitelje knjig

Na Ravnah so bogatejši za novo knjigobežnico, ki jo najdete ob igrišču za odbojko na mivki (DTK).

V sklopu realizacije participativnega proračuna Četrtne skupnosti Trg je zrasla nova knjigobežnica, ki jo najdete ob igrišču za odbojko na mivki (DTK). Ta nova pridobitev bo zagotovo navdušila vse ljubitelje knjig in branja, saj skriva skrivnostno vsebino med vrsticami knjig, ki čakajo na vas.

Knjigobežnice so hiške za izmenjavo knjig najrazličnejših oblik, ki se nahajajo v lokalnem okolju in omogočajo stalno izmenjavo knjig po načelu “podarim-dobim”. So odlično orodje za povezovanje skupnosti in spodbujanje druženja ob knjigah in branju.

Delovanje knjigobežnice je preprosto: vanjo prinesete knjige, ki ste jih že prebrali, in jih postavite na police. Vsakdo lahko vzame vašo knjigo brezplačno, jo odnese domov, prebere in nato vrne nazaj v knjigobežnico. Lahko pa prinese drugo knjigo, ki je ne potrebuje več.

Knjigobežnice polnijo ljubitelji knjig, ki želijo prebrane zgodbe deliti z drugimi in ne želijo, da bi se na knjige nabiral prah ali da bi romale v smeti. V knjigobežnice prinesemo knjige, ki so nam bile všeč in želimo, da bi jih prebrali tudi drugi.

Naše zadovoljstvo je, da knjiga ne konča v smeteh in da ponovno najde svojega bralca. Veselijo se vašega obiska in upajo, da boste uživali v branju ter prispevali k bogatenju nove knjigobežnice!

Vir: Ravne.si

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Na Ravnah so bogatejši za novo knjigobežnico, ki jo najdete ob igrišču za odbojko na mivki (DTK).