Search
Close this search box.

Na Ravnah bo potekal Koroški otroški festival

V Grajskem parku na Ravnah na Koroškem bo danes zelo pestro dogajanje. Koroški otroški festival bo namreč postregel s številnimi animacijami in atrakcijami za najmlajše.

Danes, v soboto, 24. avgusta 2024, bo Grajski park v Ravnah na Koroškem oživel v znamenju Koroškega otroškega festivala. V okviru Ravenskih dni pripravljajo dan poln športnih, ustvarjalnih in zabavnih aktivnosti za najmlajše in njihove družine.

Športno animacijsko dopoldne bo potekalo od 10. ure dalje. Otroci bodo imeli priložnost spoznati različne športne panoge. Sodelovali bodo lokalni športni klubi, ki bodo na zanimive načine predstavili svoje dejavnosti, od poligonov in prikazov treningov do podajanja informacij.

Na dogodku bodo sodelovali: Nogometni klub Fužinar, Judo klub Fužinar, Koroški atletski klub, Namiznoteniški klub Fužinar, M Dance Studio, Plesno društvo Apollo, Plavalni klub Fužinar, FiziAna, Smučarski klub Fužinar, Odbojkarski klub Fužinar, Koroški medgeneracijski center s sladkimi miškami.

Popoldansko otroško dogajanje pa vas čaka od 15. ure dalje. Popoldne bo namenjeno ustvarjalnim delavnicam in zabavi. Otroci bodo lahko sodelovali v delavnicah, ki jih organizirajo Vrtec Ravne, Skavti, Taborniki Rod Koroški jeklarji, Glasbeni direndaj, Fizi Ana za najmlajše, Koroški pokrajinski muzej, NIJZ in Zdravstveni dom Ravne.

Za najmlajše so pripravili dogajanje na kar dveh odrih in sicer:

  • Prvi oder: Predstave ob 15:30 in 17:00
  • Drugi oder: Županov sprejem novorojenčkov ob 16:00

Animatorji iz Arbadakarba bodo poskrbeli za noro vzdušje z milnimi mehurčki, hoduljami, zorbi žogami, in še veliko več. Otroci se bodo lahko zabavali na napihljivih gradovih, čakala jih bo tudi čarobna poslikava obraza. Poleg tega bodo obiskovalce pozdravile naše ljubke maskote, vključno s čebelicami, Anjo, Markom ter ježkom. Prav tako bodo prisotni policisti, Slovenska vojska in gasilci. Omogočili pa vam bodo ogled reševalnega vozila in celo dvig z gasilskim vozilom v nebo. Posebna atrakcija bo vožnja z Mini Expressom, ki bo popestrila dogajanje.

Za vse dodatne informacije je na voljo tudi e-naslov:  sasa@zkstm.si, lahko jih najdete tudi TUKAJ.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V Grajskem parku na Ravnah na Koroškem bo danes zelo pestro dogajanje. Koroški otroški festival bo namreč postregel s številnimi animacijami in atrakcijami za najmlajše.