Search
Close this search box.

Na Koroškem odstranjevali podrta drevesa, zaprti cesti Mivc – šola Razbor ter Sleme – Črna na Koroškem

Na Koroškem je veter včeraj in danes povzročil kar nekaj nevšečnosti. Več podrtih dreves na cestah je onemogočilo promet.

V noči na nedeljo je močan veter podiral drevesa. Največ težav je povzročil na območju Celja, Kranja, Maribora, Murske Sobote in Slovenj Gradca, kjer so regijski centri zabeležili 26 dogodkov, so navedli v Upravi RS za zaščito in reševanje.

Gasilci PGD Podgorje poročajo o podrtih drevesih na območju Podgorja. In sicer je cesta Mivc proti šoli Razbor zaprta zaradi drevja na cesti, delo je prenevarno zaradi vetra, zato še nekaj časa drevesa ne bodo mogli odstraniti.

Prav tako poročajo o zaprti cesti Črna na Koroškem – Sleme. Na cesto se je podrlo drevo.

Podrta drevesa so odstranjevali tudi na Ravnah na Koroškem, in sicer na regionalni cesti v Tolstem vrhu-del in na regionalni cesti v Podklancu na območju občine Dravograd.

Močan veter je podiral drevesa na cestišče in v treh primerih na stanovanjska objekta in hlev. Posredovalo je 19 gasilskih enot ter druge službe, ki so podrta drevesa odstranjevali in občanom nudili pomoč pri zaščiti poškodovanega ostrešja, so navedli.

Previdno in varno, če se odpravljate na pot.

Vir: PGD Podgorje in SPIN

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Na Koroškem je veter včeraj in danes povzročil kar nekaj nevšečnosti. Več podrtih dreves na cestah je onemogočilo promet.