Search
Close this search box.

Na Jesenskih srečanjih se bomo smejali s Perico Jerkovićem

Med 2. in 8. septembrom 2024 bodo Prevalje znova v znamenju Jesenskih srečanj.

Jesenska srečanja, tradicionalno dogajanje za vse generacije, ki ga vsakoletno pripravijo na Prevaljah, se po lanskoletnem premoru znova vračajo, še boljša in še bolj pestra.

Nocoj bo za smeh na Prevaljah poskrbel Perica Jerković, legenda slovenske stand-up scene. Tokrat je zbral svoje najboljše šale zadnjih štirih let in jih združil v nepozaben spektakel ”Best of Perica”, s katerim bo nasmejal čisto vse, ki se mu bodo pridružili v sredo, 4. septembra 2024, ob 19. uri, v Družbenem domu na Prevaljah.

Poleg stand-up večera se bo preko celega dneva dogajalo na Prevaljah, med drugim bo pred Družbenim domom od 9. ure naprej potekal Dan zdravja, kjer bo na ogled tudi 3D model debelega črevesja, s pomočjo katerega bo prikazano delovanje črevesja.

Ob 17. uri bodo v Sadjarsko-čebelarskem učnem centru na Fari potekale Pravljične urice v sodelovanju s Čebelarskim društvom Prevalje.

Že jutri pa nas čaka Družinski dan, saj v četrtek, 5. septembra, na Prevalje prihajajo Čuki in Ribič Pepe, ki bodo poskrbeli, da se bodo od 15. ure naprej v šotoru pri Športnem parku Ugasle peči otroci zabavali ob pestrem  programu, s športnimi igrami in napihljivimi igrali.

Vse prireditve Jesenskih srečanj bodo potekale tradicionalno brez vstopnine, z izjemo nastopa Perice Jerković v Družbenem domu. Celoten program 37. Jesenskih srečanj na Prevaljah pa si lahko ogledate TUKAJ.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Med 2. in 8. septembrom 2024 bodo Prevalje znova v znamenju Jesenskih srečanj.