Search
Close this search box.

Na današnji kvalifikacijski tekmi med nogometnima kluboma Celje in Slovan iz Bratislave bodo policisti uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje

Posredujemo obvestilo PU Celje o uporabi tehničnih sredstev za fotografiranje in video snemanje.
Fotografija je simbolična

Nocoj bo v Celju odigrana tekma med nogometnima kluboma Celje in Slovan iz Bratislave. Srečanje se bo začelo ob 20.15 uri na Stadionu Z’dežele.

Organizatorji na tekmi pričakujejo več tisoč obiskovalcev od tega okoli tisoč navijačev gostujočega kluba. Gostujoči navijači imajo v popoldanskih urah predviden obisk mestnega jedra, kamor jih bodo policisti PU Celje z zbirnega mesta pospremili.

Vse obiskovalce prireditve obveščajo, da bo Policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, oz. na območju mesta.

Vse, ki si imajo namen ogledati tekmo pozivajo, da se do stadiona odpravijo pravočasno in da v prometu upoštevajo navodila policistov in redarjev.

Lep športni dogodek želimo.

Vir: PU Celje

Posredujemo obvestilo PU Celje o uporabi tehničnih sredstev za fotografiranje in video snemanje.