Search
Close this search box.

Mladi kolesarji bodo ta vikend uživali v Kampu Vida Peršaka

Kolesarski kamp Vida Peršaka je namenjen otrokom od 9. do 18. leta starosti, v letošnjem letu so mesta zapolnili rekordno hitro.

Kolesarski kamp Vida Peršaka, prava poslastica za mlade navdušence nad gorskim kolesarjenjem, se je začel danes, 19. julija 2024 in bo trajal cel vikend, vse do nedelje, 21. julija 2024. V Bike parku Poseka na Ravnah na Koroškem bo tudi letos na svoj račun prišla kopica mladih kolesarskih navdušencev, starih od 9. do 18. let, ki bodo v tem vikendu uživali v raznolikih športnih aktivnostih.

Kolesarski kamp Vida Peršaka je na Ravnah že tradicionalen, saj poteka vrsto let, vsako leto pa privabi množico udeležencev. Ker je Vid Peršak sinonim za gosko kolesarjenje in je nesporno številka ena na slovenski enduro sceni, se prosta mesta vsako leto hitro zapolnijo in tudi letos ni bilo nič drugače.

Kamp ni namenjen zgolj kolesarjenju v Bike parku Poseka in spoznavanju veščin gorskega kolesarstva ob spremstvu izkušenih gorsko-kolesarskih vodnikov, temveč zajema veliko zanimivega dogajanja – številne športne aktivnosti v športnem centru Ravne, uživanje v doživljejskem parku Poseka in še veliko več. Posebnost za udeležence bo letos zagotovo novost v Bike parku Poseka –  vlečnica Easy-Loop, ki jo bodo dodobra spoznali v tem vikendu.

Udeleženci bodo nastanjeni v Mladinskem hotelu Punkl, kjer je vedno odlično poskrbljeno za vse goste. Ta vikend bo cel hostel na voljo udeležencem kampa, kjer bodo uživali v skupnih obrokih ter prostočasnih dejavnostih.

Vsi, ki so si letošnje leto uspeli zagotoviti mesto na Kolesarskem kampu Vida Peršaka v Bike parku Poseka na Ravnah bodo zagotovo uživali preko prihajajočega vikenda, ko bodo nabirali novo znanje, uživali v furanju in stkali nova prijateljstva med nepozabnimi dogodivščinami.

Kolesarski kamp Vida Peršaka je namenjen otrokom od 9. do 18. leta starosti, v letošnjem letu so mesta zapolnili rekordno hitro.