Search
Close this search box.

Mestna občina Slovenj Gradec bo znova štipendirala perspektivne dijake in študente

MO Slovenj Gradec že drugo leto zapored objavlja razpis za štipendiranje dijakov in študentov v študijskem letu 2024/2025.
Fotografija je simbolična

Mestna občina Slovenj Gradec dijake in študente s stalnim bivališčem v Mestni občini Slovenj Gradec obvešča, da je objavljen Javni razpis za štipendiranje perspektivnih dijakov in študentov v Mestni občini Slovenj Gradec za šolsko oziroma študijsko leto 2024/2025. Razpisanih je pet štipendij, in sicer tri štipendije za dijake v višini 150,00 EUR za posamezno štipendijo in dve štipendiji za študente v višini 190,00 EUR za posamezno štipendijo.

Štipendije se podeljuje za:

  • perspektivne dijake oziroma dijakinje srednješolskega izobraževanja, ki se izobražujejo v Republiki Sloveniji,
  • perspektivne študente oziroma študentke dodiplomskih študijskih programov in enovitega magistrskega študija, ki se izobražujejo v Republiki Sloveniji,
  • perspektivne študente podiplomskega magistrskega študija, ki se izobražujejo v Republiki Sloveniji.

Dijaki lahko oddajo prijavo med 20. avgustom in 20. septembrom 2024, študentje pa med 20. septembrom in 20. oktobrom 2024. Prijavo kandidati pošljejo priporočeno po pošti na naslov mestne občine. Več informacij pa na povezavi.

Vir: Mestna občina Slovenj Gradec

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

MO Slovenj Gradec že drugo leto zapored objavlja razpis za štipendiranje dijakov in študentov v študijskem letu 2024/2025.