Search
Close this search box.

Mat ali sijaj? Odgovor na to vas čaka v DANKÜCHEN studiu Dravograd

Noben prostor ni tako zahteven, da ga ne bi opremili z najboljšo kuhinjo DANKÜCHEN.

Ekipa DANKÜCHEN studia v Dravogradu prisega na prijaznost, natančnost in strokovnost, saj se ponašajo z dolgoletnimi izkušnjami v prodaji in montaži vrhunske opreme za vaš dom. Verjamejo, da je kuhinja srce vsakega doma, zato ji je potrebno posvetiti še toliko več pozornosti pri izbiri materialov, videza in postavitve.

Seveda je od vsakega kuharskega mojstra odvisno, kakšna je njegova sanjska kuhinja, v studiu DANKÜCHEN pa z veseljem ugodijo vsaki vaši želji.

Velikokrat se pri izbiri materialov za kuhinje poraja tudi vprašanje ”Mat ali sijaj”? Katera izbira za kuhinjske ličnice je prava?

Dolga leta je visok sijaj dominiral in narekoval moderen dizajn v svetu kuhinj in še vedno velja, da so kuhinje v visokem sijaju brezčasne, elegantne in ekskluzivne.

A posebna estetika mat ličnic vse bolj prodira v ospredje. Z videzom, ki ga daje mat ličnica vaši kuhinji, bo vaša kuhinja zasijala v modernem, svežem stilu, ki ga odlikuje brezčasna eleganca domačnosti.

Seveda je izbira odvisna od vašega stila opreme in okusa, pa vendar ima vsak material svoje prednosti.

Izbira med mat ali sijaj zaključkom kuhinjskih ličnic je predvsem odvisna od vaših želja in opreme, ključne razlike pa so:

Ličnice v izvedbi lak visoki sijaj:

– enostavno čiščenje – PREDNOST
– občutljivost na praske in prstne odtise  – SLABOST

Ličnice v mat-lak izvedbi:

– manj vidni prstni odtisi – PREDNOST
– ličnica je videti dlje časa čista – PREDNOST

V salonu DANKÜCHEN v Dravogradu si lahko obe različici zaključkov ogledate v živo, ter se sami prepričate o videzu, ki si ga želite za svojo kuhinjo. Strokovna ekipa studia vam bo z veseljem svetovala in pomagala najti kombinacijo, ki bo v vaši kuhinji odražala vaš stil in vaše želje.

Vabljeni, da jih obiščete v DANKÜCHEN studiu na naslovu Trg 4. julija 15, v Dravogradu.

Veselijo se vašega obiska. Za vse informacije so vam na voljo tudi preko e-pošte info@dankuchenkoroska.si, ter na telefonskih številkah +386 70 280 750 (Janja) in +386 40 164 442 (Gregor).

Ne čakajte! Obiščite studio in si s kodo ”DanKuchen Dravograd” zagotovite 10 % popusta ob nakupu kuhinje! Akcija traja v mesecu oktobru.

FOTOGALERIJA:

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Več iz istega kraja

Noben prostor ni tako zahteven, da ga ne bi opremili z najboljšo kuhinjo DANKÜCHEN.