Search
Close this search box.

Lokostrelski klub Muta ponovno blesti: Dva državna prvaka in ekipni podprvaki na Tarčnem državnem prvenstvu 2024

V soboto, 24. 8. 2024, je Lokostrelski klub Kamnik organiziral Državno prvenstvo v tarčnem lokostrelstvu in Državno prvenstvo v paralokostrelstvu.

Na Stadionu prijateljstva v Kamniku je minuli vikend potekalo Tarčno državno prvenstvo 2024, kjer so tekmovalci Lokostrelskega kluba Muta ponovno dokazali svojo izjemno formo. Med 173 udeleženci je kar 12 članov kluba iz Mute doseglo odlične rezultate, vključno z dvema naslovoma državnih prvakov in naslovom ekipnih državnih podprvakov.

Med mlajšimi tekmovalci je Žiga Zorjan osvojil prvo mesto v kategoriji sestavljenega loka za mlajše od 13 let, medtem ko je Tim Kresnik zmagal v kategoriji sestavljenega loka za mlajše od 15 let. Tilen Gerhold je s svojim odličnim nastopom v kategoriji goli lok za mlajše od 13 let osvojil drugo mesto, kar je še en velik uspeh za klub.

V ekipni kategoriji so Martin Vitrih, Uroš Luršak in Matjaž Zorjan dosegli izjemno drugo mesto, kar je potrdilo njihovo kakovost in predanost v tem športu.

Poleg teh izjemnih uspehov so tudi ostali tekmovalci dosegli lepe rezultate. V kategoriji goli lok za mlajše od 13 let je Zoja Kržan osvojila peto mesto, Jakob Varšnik pa prav tako peto mesto v isti kategoriji. Breznik Ožbi je v kategoriji goli lok za mlajše od 15 let osvojil peto mesto, Danilo Trost pa je med starejšimi od 50 let s sestavljenim lokom dosegel osmo mesto.

V članski kategoriji sestavljenega loka so v kvalifikacijah dosegli naslednje uvrstitve: Matjaž Zorjan 3. mesto, Boštjan Luršak 5. mesto, Uroš Luršak 6. mesto, Urban Kogelnik 7. mesto, in Martin Vitrih 8. mesto. V izločilnih bojih se žal niso prebili do medalj, vendar so ekipno dosegli odlično drugo mesto, kar je še ena potrditev vrhunskega dela Lokostrelskega kluba Muta.

Vsem tekmovalcem in zmagovalcem iskreno čestitamo za dosežene rezultate in jim želimo še veliko uspehov v prihodnje.

Vir: FB Lokostrelski klub Muta

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V soboto, 24. 8. 2024, je Lokostrelski klub Kamnik organiziral Državno prvenstvo v tarčnem lokostrelstvu in Državno prvenstvo v paralokostrelstvu.